Версія для друку

Поетичний подарунок для молоді

У Науковій бібліотеці імені Олеся Гончара до Міжнародного дня поезії відбулася творча зустріч з відомою дніпропетровською поетесою Людмилою Некрасовською, організована групою аналізу у сфері гуманітарної освіти та виховання молоді ДНУ.

Людмила Віталіївна є автором кількох десятків поетичних збірок, головою Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнського творчого союзу «Конгрес літераторів України», головним редактором міжнародного журналу «Ступени».

Творча зустріч з поетесою Людмилою Некрасовською в Науковій бібліотеці імені Олеся Гончара

На зустрічі були присутні працівники бібліотеки, викладачі і студенти економічного факультету, факультету психології, юні гості Дніпропетровська – діти з міста Красногорівка Донецької області, якими опікується Центр соціальних ініціатив і волонтерства ДНУ (керівник – заступник декана з виховної роботи факультету психології, доцент Зоя Бондаренко).

Поетичні твори, присвячені вічним темам кохання, материнської любові, відданості Вітчизні, філософським проблемам буття, жіночій долі, рідному місту, мальовничім куточкам Європи викликали велике зацікавлення як педагогів, так і молоді. Цьому сприяли не тільки краса і довершеність віршів, але й майстерне їх декламування автором. Усі присутні отримали справжнє естетичне задоволення від спілкування з яскравою представницею творчого жіноцтва Дніпропетровщини.

Після виступу Людмили Віталіївни слово взяла творча молодь. Зі своїм поетичним баченням світу відому поетесу, педагогів і ровесників познайомила студентка факультету психології – талановита першокурсниця Вікторія Голенко.

Талановита студентка факультету психології Вікторія Голенко

А школярка з донбаського міста Красногорівка Аліна Смоліна прочитала дніпропетровцям свій зворушливий вірш про жахіття війни і прагнення до миру.

На завершення зустрічі Людмила Некрасовська запросила до співпраці молодих поетів нашого університету і подарувала кілька своїх нових поетичних збірок, серед яких «Сны Иосифа», «Гончие Псы», «Ты помнишь, мама?».

Сергій Ляпін,
старший лаборант
групи аналізу у сфері гуманітарної освіти
та виховання молоді


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram