Версія для друку

Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

Магістрант кафедри комп’ютерних технологій факультету прикладної математики Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара Марія Боровик посіла перше місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт в групі спеціальностей «Інформатика і кібернетика».

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук на кращу роботу серед студентів навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації з групи спеціальностей «Інформатика і кібернетика» загалом зібрав 78 робіт від представників 49 ВНЗ України.

У другому й вирішальному етапі конкурсу – захисті наукових робіт на підсумковій науково-практичній конференції, що проходила на базі Сумського державного університету, – взяли участь 22 студенти з 19 українських ВНЗ.

Студентка Дніпропетровського національного університету підготувала на конкурс роботу за темою: «Дослідження проблеми безшовного накладання фрагментів в обробці цифрових растрових зображень» (науковий керівник – доцент кафедри комп’ютерних технологій ДНУ Марина Сердюк.

Вітаємо нашу студентку-переможницю та її наукового керівника і бажаємо їм подальших творчих успіхів у науковій діяльності!

Кафедра комп’ютерних технологій
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram