Версія для друку

Студентки ДНУ – чемпіонки Дніпропетровської області з черлідингу!

Студентки Дніпропетровського національного університету імені О.Гончара перемогли у номінації «PomDouble» (дует) чемпіонату Дніпропетровської області з черлідингу.

Збірна група підтримки ДНУ неодноразово брала участь у змаганнях. Турнір визначав найсильніших спортсменів у різних вікових категоріях та напрямах цього жвавого виду спорту. Соло, дуети та командні виступи, загальна кількість яких складає понад 70, — це вагоме підтвердження того, що черлідинг набуває все більшого визнання серед молоді України.

Команда під керівництвом А. Лопуги довгий час докладала великих зусиль для тренувань та підготовки до чемпіонату. У результаті, наші спортсменки, студентки ІІ курсу факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства Марія Щеглова та Юлія Бурлака, незважаючи на гідну конкуренцію, зуміли вибороти перше місце. Дівчата продемонстрували цілеспрямовану боротьбу, високий технічний рівень та відмінне харизматичне виконання. За що і були урочисто нагороджені золотими медалями та дипломами.

У світі черлідинг вже багато років є одним з найпопулярніших, яскравих та видовищних видів спорту. З'явившись у Сполучених Штатів Америки, зараз він поступово завойовує серця людей по усьому світі. Спортивні матчі чи інші розважальні заходи останнім часом вже передбачають участь груп підтримки. Сьогоднішній черлідинг – це не просто дівчатка з помпонами, які розважають публіку. Це технічно складний і ризикований вид спорту, який поєднує складну хореографію, гімнастичні та акробатичні елементи.

Оскільки спорт – це невід’ємна частина життя будь-якої успішної людини, ми запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до нашої дружної, веселої, драйвової та дуже перспективної команди. На базі спортивного комплексу ДНУ ім. О.Гончара проводяться тренування, де кожен має змогу спробувати себе в ролі запального члена групи підтримки. Якщо ти хочеш наситити своє життя чимось різнобарвним, знайти гарних друзів та відкрити нові можливості свого тіла – ласкаво просимо! Збірна радо вітатиме талановиту молодь ДНУ!

Студентка факультету української
й іноземної філології та мистецтвознавства
ДНУ ім. О.Гончара Марія Щеглова


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram