Версія для друку

Воїни-учасники АТО продовжують опановувати англійську мову в ДНУ

З лютого 2016 року Регіональний Центр інтенсивного навчання іноземних мов Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара розпочинає викладання англійської мови вже для третьої хвилі демобілізованих учасників АТО.

Регіональний Центр інтенсивного навчання іноземних мов продовжує розвивати проекти, спрямовані на забезпечення сучасного ефективного викладання іноземних мов та проекти соціального спрямування.

Так, Перші 60 воїнів були слухачами курсів у проекті, ініційованому Дніпропетровським обласним центром допомоги учасникам АТО при Дніпропетровській ОДА за підтримки благодійної організації «Дніпровські серця» та за участі ДНУ ім. О. Гончара.

На святкуванні Різдва, яке є усталеною традицією Регіонального Центру, відбулося урочисте вручення воїнам-учасникам посвідчень про закінчення 72-годинної програми навчання.

У свою чергу воїни, які лише три місяці вивчали англійську мову, виконали всесвітньо відомий хіт «We Are the Champions» та підготували чудову презентацію документальних кадрів з теренів бойових дій, яка вразила аудиторію. Студенти та викладачі курсів стоячи, з почуттям глибокої вдячності аплодували цим мужнім людям. Відтак, на святі панувала піднесена та патріотична атмосфера.

Варто додати, що багато учасників АТО першої хвилі навчання виявили бажання продовжувати опановувати англійську мову у Регіональному Центрі. Тож ми сподіваємося на їхні подальші успіхи.

Регіональний центр інтенсивного
навчання іноземних мов
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram