Версія для друку

Новорічне свято у Палаці студентів ДНУ

«А кто такие фиксики? Большой-большой секрет!» – так співають маленькі чоловічки з відомого мультика. Саме фіксики – персонажі казки – зустрічали дітей і дорослих на новорічному святі у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара.

Кожного року творчий колектив Палацу студентів вигадує щось незвичайне для дітей співробітників ДНУ. Цього разу малята із задоволенням поринули у казкову реальність. А дивуватися було чому і дорослим, і малим: зала чудово прикрашена, а на сцені – величезний телевізор, де можна було переглянути казкове дійство, створене колективами Палацу «Овація», «Радуга», «Рассвет», «Мрія», «Маски», «La vie». Уявіть собі, циркові артисти виходили на ходулях, а малеча танцювала і співала разом з героями. Тож інтерактив був майже протягом всієї вистави. «Тільки новий формат вистави – постійна гра з малечею дає нам шанс бути цікавими. Сучасні технології руйнують казку, а ми повинні, виховуючи, навчати добру і гідності», – вважає директор Палацу студентів Вадим Стукало. «Ми шукаємо нові пісні, шиємо власними руками сучасні костюми, створюємо новий ігровий простір – все це задля того, щоб зацікавити і дітей, і дорослих, які супроводжують дітей. Ми робимо виставу для всієї сім’ї», – розповіла художній керівник Палацу Оксана Рудковська.

«Мрія» співала про символ року – мавпочку, «Рассвет» навчав у своїй хореографічній мініатюрі дружбі і вихованості. Актори «Масок» чудово грали з дітлахами. 13 вистав відіграв творчий колектив Палацу, адже бажаючих потрапити на них було чимало. «Саме новорічна казка дарує шанс повернутися у дитинство і ми вважаємо, що кожен, хто працює у Палаці, хоча б на новорічні свята повинен стати справжнім чарівником», – вважає заступник директора Наталя Пузерей.

З новим роком, університете!

Палац студентів
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram