Версія для друку

Почесна перемога студенток ДНУ на цирковому фестивалі!

З 11 по 13 грудня в Дніпропетровському державному цирку з успіхом пройшов V ювілейний Міжнародний фестиваль дитячо-юнацького естрадно-циркового мистецтва «Яскрава арена Дніпропетровська-2015». ДНУ імені О.Гончара на заході представляла Народна циркова студія «Радуга» Палацу студентів під керівництвом Тетяни Золотової та Юлії Стукало.

Цьогоріч фестиваль видався особливо яскравим: більше трьох сотень учасників із десяти областей України осяяли своїми талантами арену цирку.

Катерина Соколова

Оцінювали учасників заслужені діячі культури і мистецтв України і США: народні артисти, режисери та керівники цирків. Журі очолювала народна артистка України – Людмила Шевченко. Протягом двох днів журі відбирало кращі номери для участі у двох святкових гала-виставах, під час яких переможці фестивалю подарували чотирьом тисячам глядачів справжнє шоу. Мати право виступати на професійному цирковому майданчику перед кількатисячною аудиторією для багатьох артистів – це справжня честь та мрія!

Єлизавета Горелая

Зокрема, представниці ДНУ змогли вибороти найвищу відзнаку фестивалю: диплом І ступеню у номінації «Повітряна гімнастика» отримала студентка І курсу факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства Єлизавета Горелая. Дипломом ІІ ступеню в номінації «Гра з хула-хупами» нагороджена студентка економічного факультету Ганна Марченко. Крім того, циркова студія Палацу студентів ДНУ також отримала три перші місця, одне ІІ та одне ІІІ місце в інших номінаціях.

За підсумками конкурсу всі учасники отримали дипломи, медалі та пам'ятні призи.

Палац студентів ДНУ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram