Версія для друку

Урочистості до студентського свята в ДНУ

З нагоди Міжнародного дня студента керівництво Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара нагородило відзнаками найуспішніших студентів.

На рахунку багатотисячної молодіжної громади ДНУ багато добрих справ. Більшість студентів оволодіває висотами обраної професії, бере діяльну участь в науковому пошуку, громадській та волонтерській роботі, організації дозвілля.

В урочистому нагородженні взяли участь ректор університету Микола Поляков, проректор з науково-педагогічної роботи у сфері гуманітарної освіти та виховання молоді Валентин Іваненко, голова ради студентів університету, студент факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем Дмитро Кулік. Десятеро студентів – Аліса Бугай, Дарина Чала, Ганна Снігур, Тетяна Нікуліна, Михайло Альохін, Інна Ткач, Альона Лубенець, Анастасія Єрак, Артем Кравченко, Кирило Шуриберко – отримали почесний знак «Відмінник ДНУ». Почесними грамотами нагороджені ще понад 150 юнаків та дівчат за успіхи у навчанні, за активну громадську діяльність, за досягнення у спорті, соціальній роботі та художній самодіяльності.

Ансамбль скрипалів «Овація» Палацу студентів ДНУ привітав студентів авторськими композиціями.

З вітальним словом до молоді звернувся ректор університету, професор Микола Поляков, наголошуючи на тому, що основоположні підвалини особистості закладаються в студентські роки, коли молодь самовдосконалюється та мужніє, вигранюючи світогляд, формуючись як фахівець, як член суспільства, громадянин і патріот. «Цей час – неповторний, прекрасний, визначальний для кожного з вас, час відповідального вибору професії, уподобань, коханих, час грандіозних мрій та сподівань, – відзначив Микола Вікторович. – Я впевнений, що Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара – один з кращих вищих навчальних закладів України, який має висококваліфікований кадровий потенціал, численні наукові школи та напрями, забезпечує необхідні можливості та умови для всебічного, гармонійного розвитку особистості, відкриває для кожної молодої людини простір стати класним конкурентоспроможним фахівцем, реалізувати свої прагнення. Наш університет є одним з визнаних центрів духовності рідного краю, де кожен з вас може спробувати себе у справжній науковій діяльності, роботі поетичних, літературних, творчих об’єднань, різноманітних студій, театрів, клубів та гуртків».

Як відзначив ректор, особливо приємно, що молодь не залишається осторонь й суспільних проблем. Волонтерська діяльність студентів – допомога вимушеним переселенцям, бійцям АТО, дітям-сиротам, незахищеним верствам населення є справжнім виявом активної громадянської позиції, відданості й любові до Батьківщини.

«Вірю, що ви й надалі будете гідно презентувати університет своїми суспільно корисними ініціативами та конкретними справами. Вас завжди почують, підтримають, допоможуть розвинути ваші здібності й таланти», – висловив впевненість Микола Вікторович.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram