Версія для друку

Студенти-філософи – майбутнє української науки

Студенти спеціальності «філософія» традиційно беруть активну участь у науково-дослідній роботі кафедри і щорічно виступають з доповідями на міжнародних і всеукраїнських конференціях. У жовтні студенти 4 курсу блискуче представили Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара на міжнародних конференціях.

Марія Кірізвас розповіла про свої враження від конференції у Дрогобичі: «Професіоналізм, відкритість, та жага до мудрості - саме так можна охарактеризувати ХХVІІ Міжнародні людинознавчі філософські читання «Гуманізм. Людина. Свідомість», що тривали 16-17 жовтня. Представники різних філософських шкіл та напрямів об'єднались задля соборного пошуку, створивши дружню та теплу атмосферу. Величезна подяка організаторам читань, яким вдалося поєднати інтелектуальну напруженість та затишок, надихнувши до інтенсивної роботи не одне покоління філософів».

Богдан Кулик і Олександр Коптовець репрезентували свої наукові доробки в Івано-Франківську на конференції «Людина як предмет філософської рефлексії: проблема Свободи» (22-25 жовтня). Молоді науковці зазначили високий рівень представлених доповідей та жваві дискусії навколо кожного виступу. Окремо вони виділили дружню атмосферу та гостинність організаторів і студентів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Загалом в роботі конференції взяло участь більше 30 учасників з різних міст України.

Бажаємо талановитій молоді плідної роботи і нових досягнень!

Кафедра філософії
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram