Версія для друку

Тодиківські читання

Студенти юридичного факультету Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара взяли участь у VIII Тодиківських читаннях у Харкові.

Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Конституція як основа розвитку правової системи» (VIII Тодиківські читання), присвячена пам’яті академіка права Ю.М. Тодики, проходила у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. У роботі конференції взяли участь близько 110 учасників з понад 30 вищих навчальних закладів та наукових установ України, Польщі, США, Білорусі та Росії. Відкрив пленарне засідання конференції з вітальним словом проректор з наукової роботи А.П. Гетьман, який розповів присутнім про неоціненний внесок Юрія Миколайовича Тодики у розвиток доктрини конституційного права України, чим зробив кроки не на десятиліття вперед, а на століття.

Юридичний факультет Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара представляли студентки третього курсу Валерія Панченко та Маргарита Попова. Валерія Панченко успішно виступила з доповіддю на пленарному засіданні VIII Тодиківських читань та була нагороджена дипломом за одну з найкращих доповідей. Другий день роботи конференції пройшов у секційних засіданнях, на яких молоді дослідники дискутували на різноманітні актуальні теми з конституційно-правової проблематики.

Студентки юридичного факультету ДНУ виступили з доповідями у секції «Питання конституційно-правового регулювання на сучасному етапі». Завершилась міжнародна конференція заключним словом проректора з навчальної роботи Ю.Г. Барабаша, який подякував учасникам заходу за сміливість у відстоюванні власної позиції та оптимізм у наукових пошуках.

Кожний учасник VIII Тодиківських читань отримав збірку тез наукових доповідей і повідомлень.

Юридичний факультет
ДНУ ім.О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram