Версія для друку

В ДНУ стартували курси англійської для учасників АТО

Знаменною подією розпочався 1 жовтня 2015 року навчальний рік у Регіональному Центрі іноземних мов ДНУ ім. Олеся Гончара – стартом проекту з навчання англійської мови демобілізованих учасників АТО.

Шістдесят слухачів-воїнів АТО впродовж трьох місяців будуть навчатися по 72-годинній програмі, поліпшуючи свій рівень володіння англійською мовою.

Проект було ініційовано Дніпропетровським обласним Центром допомоги учасникам АТО та членам їхніх сімей при Дніпропетровській ОДА за підтримки Благодійної організації «Дніпровські серця» та за участі ДНУ ім. Олеся Гончара.

«Для Регіонального Центру іноземних мов – це велика честь прийняти на навчання захисників Вітчизни та надати їм допомогу у вивченні англійської мови, – зазначає директор Регіонального центру іноземних мов ДНУ, доцент Людмила Байсара. – Водночас, це і велика відповідальність, тому у процесі підготовки до занять враховувались різні чинники, такі як рівень володіння мовою, гендерні та психологічні особливості слухачів, зокрема, вірогідність виникнення у них мовної тривожності. З цією метою напередодні навчального року, 25 вересня 2015 року, був проведений методичний семінар для викладачів Центру, де обговорювались особливості мовної тривожності, джерела її виникнення та шляхи запобігання такому стану. Наша мета – показати слухачам, що завдяки володінню іноземною мовою вони зможуть розширити коло своїх інтересів та відшукати нові можливості у житті», – говорить Людмила Іванівна.

Бажаємо успіхів нашим слухачам!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram