Версія для друку

На допомогу учасникам АТО

У Регіональному центрі інтенсивного навчання іноземних мов та підготовки до оцінювання рівня знань за системами міжнародних сертифікатів ДНУ з першого жовтня 2015 року розпочинають роботу курси іноземних мов. Початок цього навчального року для Центру є особливим, адже ми є учасниками проекту допомоги воїнам, демобілізованим із зони проведення АТО.

Ініціатором цього проекту виступив Дніпропетровський обласний центр допомоги учасникам АТО та членам їхніх сімей при Дніпропетровській ОДА. Активну допомогу та координацію облдержадміністрації із Регіональним центром здійснював доцент ДНУ Юрій Григорович Криштоп, сам учасник бойових дій.

Близько 60 майбутніх слухачів курсів пройшли мовне тестування та за його результатами були розподілені на групи за рівнем володіння англійською мовою. Загалом буде працювати п’ять груп.

Завдання проекту – допомога воїнам-учасникам бойових дій адаптуватися до мирного життя, відкрити для себе нові можливості, розширити свої горизонти, адже, як говориться у нашому слогані: «Кордони твого світу обмежуються мовою, якою ти володієш. Зроби свій світ безмежним!» Наш центр має значний досвід у тому, щоб зробити особистий світ людини безмежним за допомогою вивчення іноземних мов.

Маємо надію, що вивчення англійської мови допоможе також психологічній реабілітації людей, які певний час перебували у важких умовах воєнних дій.

Регіональний центр інтенсивного
навчання іноземних мов
та підготовки до оцінювання рівня знань за системами міжнародних сертифікатів ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram