Версія для друку

Квест для першокурсників «Таємна кімната»

На факультеті міжнародної економіки Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара пройшов ознайомчий квест для першокурсників.

Ось і розпочався новий навчальний рік! Як відомо, 1-е вересня – це важливий і найчастіше нелегкий день у житті першокурсників, адже вони прощаються зі школою і звичною для себе обстановкою та розпочинають новий етап у своєму житті – студентські роки.

Прийшовши в корпус обраного навчального закладу, першокурсники відчувають себе, немов би в лабіринті, де їх найперше завдання – знайти потрібну аудиторію. Саме тому, аби полегшити цей процес та ознайомити новоспечених студентів із корпусом, студентська рада факультету міжнародної економіки ДНУ придумала цікавий і захоплюючий квест «Таємна кімната». Суть квесту полягала в наступному: поділившись на команди відповідно до спеціальностей, першокурсники отримували список аудиторій та мали наввипередки віднайти їх. Як доказ того, що потрібні аудиторії були знайдені, учасники квесту надавали організаторам командні селфі на фоні цих аудиторій.

Квест виявився дуже успішним: першокурсники з великим інтересом та ентузіазмом виконали всі завдання, ознайомилися зі своїм навчальним корпусом та навіть встигли подружитися з одногруппниками, адже спільна справа завжди зближує! По завершенню кожна команда отримала грамоту у винагороду.

Організатори запевняють, що подібний квест на факультеті міжнародної економіки ДНУ віднині стане традицією. А поки вони дякують першокурсникам за активну участь. Так тримати!

Студентська рада
факультету міжнародної економіки
ДНУ ім.О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram