Версія для друку

Стартувала абітурієнтська кампанія-2015

Розпочався прийом документів на навчання за всіма освітньо-кваліфікаційними рівнями до Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара.

Цього року Приймальні комісії всіх ВНЗ України розпочали прийом заяв від абітурієнтів о 9.00 ранку 10 липня. Як і минулі роки, вступники можуть також активно користуватися електронною формою подачі заяв. Закінчується прийом заяв і документів 31 липня о 12.00. Прийом заяв від абітурієнтів, що проходять співбесіду, складають іспити, проходять творчі конкурси, які проводить університет, закінчується 24 липня о 18.00.

При поданні заяви в паперовій формі вступники додають лише копії документів про освіту та копію сертифікату відповідного рівня зовнішнього незалежного оцінювання. Оригінали документів при вступі на місця державного фінансування вступники подають лише один раз – при остаточному виборі місця навчання згідно отриманої рекомендації. Жоден ВНЗ не має права вимагати оригіналів під час подання заяв, або затягувати повернення оригіналів, якщо абітурієнт вирішив перекласти їх до іншого університету у випадку вступу на місця позабюджетного фінансування. У випадку порушень прав абітурієнти можуть телефонувати на гарячу лінію МОН.

Рейтинговий список із зазначенням осіб, рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення для здобуття ступеня бакалавра, буде оприлюднений 4 серпня не пізніше 12.00. І тут абітурієнтам необхідно бути особливо уважними, адже, якщо вони рекомендовані до зарахування на місця державного замовлення, то мають особисто принести до ВНЗ оригінали документів до 18.00 години 8 серпня. У випадку вступу абітурієнтів на місця за кошти фізичних або юридичних осіб, вони повинні виконати вимоги до зарахування до 15 серпня. Зарахування вступників на основі повної загальної освіти за державним замовленням відбувається не пізніше 10 серпня до 12.00, за кошти фізичних і юридичних осіб не пізніше 17 серпня.

Нагадуємо абітурієнтам порядок роботи Приймальної комісії ДНУ під час вступної кампанії-2015: понеділок, вівторок, середа, четвер, п'ятниця – з 9:00 до 18:00; субота – з 9:00 до 16:00, неділя – з 9:00 до 13:00.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram