Версія для друку

У ДНУ відбулися пробні іспити міжнародного формату з англійської мови

Щорічно, у квітні-травні, слухачі курсів інтенсивного навчання іноземних мов Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара проходять тестування з англійської мови за форматом міжнародних іспитів Pearson Test of English (PTE). Цього разу в пробному іспиті взяли участь 45 слухачів курсів.

Захід проводився у співпраці з компанією LBC («Learners Book Company»), яка є офіційним представником цього іспиту в Дніпропетровську. Незалежні експерти відзначали позитивну динаміку в підготовці слухачів курсів до екзамену, особливо на рівнях А1, А2 та В1. Дещо складнішими для учасників виявилися тестові завдання рівня В2, адже вимоги до знань іноземної мови на цьому рівні значно вищі. Зауважмо, що відповідно до імплементації Закону «Про вищу освіту» підвищуються вимоги до рівня володіння іноземними мовами: тепер всі випускники українських ВНЗ мають знати англійську мову не нижче рівня В2.

У Дніпропетровському національному університеті відзначають, що майже всі слухачі успішно пройшли це тестування та підтвердили відповідний рівень володіння англійською мовою, що є ознакою їхньої ефективної спільної роботи із викладачами курсів.

Зокрема, раніше на курсах інтенсивного вивчення іноземних мов ДНУ для ознайомлення слухачів із сучасними підходами до визначення рівня володіння іноземною мовою та екзаменаційними форматами проводилися семінари-презентації міжнародного британського іспиту з англійської мови Pearson Test of English (PTE) та пробного іспиту від Екзаменаційного синдикату Кембриджського університету.

Заступник директора
курсів інтенсивного вивчення іноземних мов
ДНУ ім. О.Гончара
О.І. Яркова


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram