Версія для друку

Студенти напряму «Прикладна статистика» ДНУ імені О.Гончара на науковому Олімпі

Студентка економічного факультету Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара посіла третє місце у Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Статистика».

У фінальному етапі олімпіади, яка пройшла 22-24 квітня 2015 року на базі Національної академії статистики, обліку та аудиту, взяли участь близько 50 найкращих знавців з усієї країни. У складі оргкомітету олімпіади були досвідчені науково-педагогічні працівники академії та інших провідних вищих навчальних закладів України, відомі вчені-статистики, зокрема завідувач кафедри статистики, обліку та економічної інформатики ДНУ, доктор економічних наук, професор Оксана Костянтинівна Єлісєєва.

Студентам-учасникам необхідно було за три години розв’язати три задачі, вирішити кросворд, тести, а також виконати творче завдання. Команда Дніпропетровського національного університету показала високі результати. Так, в особовому заліку студентка ІІІ курсу напряму «Прикладна статистика» стала призеркою і отримала диплом ІІІ ступеня.

Традиційно команду Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара тренували фахівці кафедри статистики, обліку та економічної інформатики, а саме: доценти В.А. Дмитрієва і В.А. Корнілова, викладач Д.О. Бесчастна.

Протягом останніх років спеціалістами ДНУ було підготовлено ряд переможців Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Статистика»: студенти Денис Іопель (2011-2012 н.р.), Вадим Барда (2012-2013 н.р.) і Світлана Гришина (2013-2014 н.р.) – що свідчить про високий рівень фахової підготовки та педагогічну майстерність викладачів.

Економічний факультет
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram