Версія для друку

Студенти ДНУ – серед лідерів з кульової стрільби

З 16 по 20 квітня 2015 року у Львові проходив Чемпіонат України серед студентів з кульової стрільби за програмою ХІІ літньої Універсіади України, де студенти ДНУ гідно представили наш університет.

У Чемпіонаті взяли участь 22 вищих навчальних заклади, а це більше 70 учасників із різних міст України (Дніпропетровськ, Львів, Київ, Вінниця, Одеса, Черкаси та інші). Змагання проводилося із вправ зі спортивного пістолету та гвинтівки.

Від ДНУ взяли участь два спортсмени: студентка 3 курсу економічного факультету, кандидат в майстри спорту Валерія Соловейчик та студент фізико-технічного факультету, кандидат в майстри спорту Микола Черкашин. Обидва спортсмени стріляли вправи зі спортивного пістолету.

У чоловічій вправі ПП-3 (стрільба з пневматичного пістолету на 10 метрів, 60 залікових пострілів) Микола влучив 529 очок, зайнявши 19 місце та принісши 6 балів до загального заліку університету.

У чоловічій вправі МП-6 (стрільба з малокаліберного пістолету на 50 метрів, 60 залікових пострілів) Микола влучив 500 очок, зайнявши 14 місце та принісши 11 балів до загального заліку університету.

У чоловічій вправі МП-8 (стрільба з малокаліберного пістолету по рухомій мішені на 25 метрів, 60 залікових пострілів) Микола Черкашин влучив 476 очок, зайнявши 11 місце та принісши 14 балів до загального заліку університету.

У жіночій вправі ПП-2 (стрільба з пневматичного пістолету на 10 метрів, 40 залікових пострілів) Валерія влучила 375 очок, зайнявши 3 місце.

У жіночій вправі МП-5 (стрільба з малокаліберного пістолету по рухомій та нерухомій мішені на 25 метрів, 60 залікових пострілів) наша студентка влучила553 очки. Із цих вправ Валерія отримала 30 балів за призове місце та 22 бали (за друге командне місце) до загального заліку університету.

У результаті змагань пістолетники з ДНУ набрали 153 бали. Так, наш університет посів 1 місце серед ВНЗ 3-ї категорії та 10 місце – у підсумковій таблиці загально-командної першості серед ВНЗ.

Валерія Шудрик,
студентка ФСЗМК
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram