Версія для друку

Семінари-презентації іспитів з англійської мови

На курсах інтенсивного вивчення іноземних мов Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара пройшли семінари-презентації міжнародних іспитів з англійської мови.

Курси інтенсивного вивчення іноземних мов Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара активізують свою діяльність з огляду на те, що, за новими умовами для здобуття наукових ступенів і звань, які розробляються Міністерством освіти і науки України, зростають вимоги до рівня володіння іноземними мовами для магістрів, аспірантів та викладачів вищої школи.

Так, з метою ознайомлення з сучасними підходами до визначення рівня володіння іноземною мовою та екзаменаційними форматами наприкінці березня на курсах інтенсивного вивчення іноземних мов ДНУ відбулися семінари-презентації міжнародного британського іспиту з англійської мови Pearson Test of English (PTE). Презентації були проведені у співдружності з компанією LBC («Learners Book Company»), яка є офіційним представником цього іспиту в Дніпропетровську.

Також на курсах іноземних мов ДНУ пройшов пробний іспит від Кембриджського університету, у якому взяли участь 60 слухачів курсів, що є доказом високої зацікавленості студентів у вдосконаленні свого рівня англійської мови. Цей захід став спеціальною демонстраційною пропозицією Кембриджського екзаменаційного синдикату для українців, які вивчають англійську мову.

Заступник директора
курсів інтенсивного вивчення іноземних мов
ДНУ ім. О.Гончара
О.І. Яркова


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram