Версія для друку

Міні-футбол-2015: фізтех переміг

Щороку кафедра фізичного виховання та спорту Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара проводить міжфакультетський турнір з міні-футболу. Цьогорічним переможцем стала команда фізико-технічного факультету.

Протягом березня у стінах Палацу спорту ДНУ проходили матчі, де крок за кроком факультети доводили своє звання футбольного факультету. Кожна гра була хвилююча, цікава та по-своєму унікальна. Проте є два факультети в ДНУ, які завжди були фаворитами в цьому виді спорту. На будь-якому матчі вони збирають повні зали вболівальників. З найпершого дня ігор і до останнього – ніхто не може спрогнозувати: факультет фізики, електроніки та комп’ютерних систем чи фізико-технічний факультет цього року стане королем футболу університету. Адже обидва факультети за капітанів команд мають справжніх лідерів, спроможних обрати найкращу тактику для гри. Результати ж їхніх плідних тренувань усі глядачі побачили на фінальній грі!

Як і минулого року, все було, ніби у великому футболі: гідна конкуренція, кращі гравці університету, повні трибуни, а на полі – вируюча ігрова пристрасть. Підтримка обох команд була приголомшливою. З рахунком 2:0 команда фізтеху залишила позаду своїх супротивників.

Капітан команди фізико-технічного факультету Владислав Хлопков розповідає: «Гра була важкою, адже ми мали гідних суперників. Проте вони з самого початку гри більше думали не про те, як нам забити, а як вберегти власні ворота від голу. Можу сказати, що деякий час у них це добре виходило. Навіть коли ми проходили їхню масову оборону, забити ніяк не могли – рятував воротар, йому треба віддати належне. Але, врешті-решт, фортуна нам посміхнулася, і за три хвилини до закінчення гри ми забили перший гол – відзначився Олександр Соколов. Після цього суперник трохи схаменувся, почав бігти в атаку. Але останній смачний гол був за мною! Я вважаю, ми варті цієї перемоги. Вітаю наш факультет! І окремо хотів би подякувати нашим уболівальникам – разом із ними ми здобули і цю перемогу!»

Остаточні результати захоплюючих ігор є такими: факультет української й іноземної філології та мистецтвознавства – факультет біології, екології та медицини – 4:2; фізико-технічний факультет – факультет фізики, електроніки та комп’ютерних систем – 2:0.

Зазначимо, що команда факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем тримала лідерство з міні-футболу протягом трьох останніх років. А цього разу гідною кубку виявилася команда фізико-технічного факультету.

Ми щиро вітаємо переможців, бажаємо й надалі перемог, міцного здоров’я та наснаги!

Студентка ФСЗМК ДНУ ім. О. Гончара
Валерія Шудрик
Фото – Олександр Матюшкін


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram