Версія для друку

Вітаємо студентів факультету міжнародної економіки – переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Для факультету міжнародної економіки ДНУ ім .О.Гончара березень 2015 року виявився щедрим на перемоги студентів у всеукраїнських конкурсах наукових робіт.

Так, вихованці факультету посіли призові місця на другому етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямами «Світове господарство та міжнародні економічні відносини» (ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана»), «Маркетинг, управління персоналом і економіка праці» (Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця), «Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом» (Дніпропетровський національний університет ім. О. Гончара).

Зокрема, диплом І ступеня отримала студентка спеціальності «Міжнародна економіка» Яна Лузан за напрямом «Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом» (науковий керівник – завідувач кафедри міжнародної економіки і світових фінансів ДНУ, доцент Марина Литвин). За цим напрямом дипломом ІІ ступеня нагороджена також студентка напряму підготовки «Управління персоналом та економіка праці» Анна Карпова (науковий керівник – заступник декана з навчальної роботи факультету міжнародної економіки ДНУ, доцент Ірина Стеблянко).

Студентка спеціальності «Міжнародна економіка» Ліліт Папоян отримала диплом ІІ ступеня за наукову роботу, що стосувалася напряму «Світове господарство та міжнародні економічні відносини» (науковий керівник – декан факультету міжнародної економіки ДНУ, професор Наталія Стукало). Дипломом ІІІ ступеня нагороджена студентка напряму підготовки «Управління персоналом та економіка праці» Ірина Комарова за дослідження у галузі «Маркетинг, управління персоналом і економіка праці» (науковий керівник – старший викладач кафедри економіки та управління національним господарством ДНУ Алла Ставицька).

Факультет міжнародної економіки
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram