Версія для друку

«Студент на день» на економічному факультеті

Кафедра економіки та управління підприємством Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара гостинно відчинила двері для майбутніх економістів, випускників шкіл та коледжів в рамках програми «Студент на день».

Гостям була надана можливість зануритися в студентське життя: відвідати та взяти участь у науковій дискусії на практичному занятті з дисципліни «Конкурентоспроможність підприємства», разом зі студентами 5 курсу визначитися з основними факторами та передумовами підвищення конкурентоспроможності підприємства в сучасних умовах господарювання. В атмосфері гостинності та доброзичливості студенти кафедри розповіли про багатогранне та цікаве студентське життя, участь в наукових конференціях, олімпіадах, конкурсах, про можливості стажування у провідних навчальних закладах Євросоюзу.

Гостям було запропоновано взяти участь у профорієнтаційному анкетуванні щодо виявлення здібностей до економічного мислення та правильності вибору майбутньої спеціальності. Присутніх привітала завідувач кафедри, професор Тетяна Гринько та запросила на ознайомлювальну екскурсію, під час якої можна отримати професійну консультацію викладачів щодо фахової підготовки зі спеціальності «Економіка підприємства».

Сподіваємося, що така тепла зустріч для когось з учнів стане поштовхом для правильного вибору професійного майбутнього!

Кафедра економіки та управління підприємством
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram