Версія для друку

Студенти ДНУ – переможці обласної Універсіади з настільного тенісу

17-18 березня 2015 року на базі Палацу спорту Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбулася XXVII обласна Універсіада серед ВНЗ III-IV рівнів акредитації з настільного тенісу.

У змаганнях взяли участь 15 команд представників 11 вищих навчальних закладів нашої області. Програма змагань складалася з визначення переможців у командному розряді серед юнаків та дівчат, одиночному і парному розрядах (юнаки, дівчата) та парному змішаному розряді.

Зі слів головного судді змагань, судді національної категорії, старшого викладача кафедри фізичного виховання та спорту ДНУ ім. О.Гончара Тетяни Анатоліївни Глоби боротьба за перемогу у кожному з представлених розрядів була напруженою і видовищною, кожна з команд намагалася відіграти максимально якісно, використовуючи всю свою спортивну майстерність.

Проте найбільш професійну і результативну гру продемонстрували студенти-спортсмени Дніпропетровського національного університету імені О.Гончара, посівши в загальнокомандному заліку І місце з результатом у 497 очок, ІІ місце виборола команда Дніпропетровської державної фінансової академії (384 очок), а ІІІ місце здобула команда Придніпровської державної академії будівництва та архітектури (380 очок).

Особливо у команді Дніпропетровського національного університету можна відзначити: Максима Бачуріна, який виборов ІІІ місце у командній першості серед юнаків, ІІ місце в одиночному розряді, ІІІ місце в парному розряді та І місце в парному змішаному розряді; Валерію Прощенко, яка посіла ІІІ-ті місця в командному та парному розрядах; Анастасію Гординську, яка посіла І місце в командних змаганнях серед дівчат, ІІІ місце в одиночному розряді та І-ші місця в парному і парному змішаному розряді; Валентину Батирь, яка посіла І місце в командних змаганнях серед дівчат, ІІ місце в одиночному розряді та І місце в парному розряді серед дівчат.

У складі другої команди ДНУ ім. О.Гончара виступали Юрій Кононенко, Дмитро Голочалов, Ілона Павлюченко та Ганна Белькова, чиїми зусиллями в скарбничку університету покладено 160 очок.

Як відзначають самі спортсмени, завдяки злагодженій та професійній роботі головного судді змагань Т.А. Глоби (ДНУ ім. О.Гончара) і головного секретаря А.О. Красилової (ПДАБА) змагання пройшли на високому організаційному та спортивному рівнях. Слова подяки за гарно підготовлену спортивну базу висловлюються також керівництву ДНУ ім. О.Гончара та кафедрі фізичного виховання і спорту.

Спортивний клуб ДНУ ім. О.Гончара вітає нашу збірну команду з настільного тенісу на чолі з головним тренером Тетяною Анатоліївною Глобою із перемогою в обласній Універсіаді та бажає подальших спортивних успіхів і перемог!

Зазначимо, що настільний теніс – це цікава і захоплива гра, яка тільки на перший погляд видається досить простою. Та коли придивитися детальніше, то одразу ж стає зрозумілим, наскільки вона є непростою, динамічною та сладнокоординаційною. Секція з настільного тенісу в ДНУ вже багато років працює на базі університетського спортивно-оздоровчого центру. За це час завдяки професійній роботі тренера-викладача Т.А. Глоби в стінах Дніпропетровського національного університету підготовлено не лише спортсменів-любителів, але й професійних спортсменів – майстрів та кандидатів у майстри спорту України.

Тому не гайте часу, приходьте, навчайтеся і перемагайте – кафедра фізичного виховання та спорту ДНУ чекає на нових чемпіонів!

Доцент кафедри
фізичного виховання та спорту
ДНУ ім. О.Гончара І.М. Головійчук


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram