Версія для друку

«Медіаквест» для майбутніх журналістів

Навчально-пізнавальна гра «Медіаквест» для майбутніх абітурієнтів була проведена на факультеті систем і засобів масової комунікації ДНУ впродовж 12 та 13 березня. В цьому цікавому проекті взяли участь 10 команд учнів 7-11-класів загальноосвітніх і спеціалізованих навчальних закладів усіх районів міста, загальною кількістю 100 чоловік.

Під час проведення «Медіаквесту» за допомогою викладачів та членів студентської ради ФСЗМК Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара учні мали можливість спробувати свої сили в опануванні основ відеомонтажу, написання та редагування текстів, журналістської творчості та рекламної стилістики. Всі завдання були спрямовані на розвиток навичок командної співпраці учнів, творчих здібностей та формуванню медіакультури школярів. За результатами проходження «Медіаквесту» переможцями виявилися шкільні команди СЗШ №66 Жовтневого району та НВК №122 Самарського району.

Також в рамках «Медіаквесту» було обговорено проблеми і актуальні завдання в роботі шкільних прес-центрів з вчителями шкіл і професорсько-викладацьким складом факультету. В ході цієї розмови були розглянуті питання необхідності подальшої співпраці, методичної і практичної допомоги в сфері медіавиховання, яка може надаватися середнім навчальним закладам міста співробітниками факультету.

Декан факультету систем і засобів масової комунікації, професор Володимир Демченко, підводячи підсумки проведеного «Медіаквесту», наголосив, що така форма співпраці факультету з його майбутніми вихованцями сприятиме зростанню творчого та інтелектуального потенціалу школярів, їх ефективній профорієнтації.

Студентська рада ФСЗМК
ДНУ імені О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram