Версія для друку

На економічному факультеті пройшов День відкритих дверей

Кафедра економіки та управління підприємством Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відчинила свої двері для майбутніх економістів та їхніх батьків.

Спеціально для абітурієнтів у корпусі економічного факультету відбулася зустріч з викладачами та студентами кафедри. У рамках заходу викладачі ознайомили гостей з концепцією підготовки фахівців зі спеціальності «Економіки підприємства», досягненнями кафедри в навчальній та науковій сферах. Студенти кафедри розповіли присутнім про багатогранне та цікаве студентське життя, участь в наукових конференціях, олімпіадах, конкурсах, можливості стажування у провідних навчальних закладах Євросоюзу. Гості не тільки ознайомилися з правилами прийому, а й мали змогу отримати професійну консультацію викладачів щодо спеціальності.

Цьому заходу передувала кропітка робота, проведена науково-педагогічними працівниками кафедри зі складання реєстру навчальних закладів, формування та опрацювання анкет випускників шкіл – абітурієнтів, запрошенням їх телефоном та електронною поштою на День відкритих дверей.

Тепер, після проведення цього заходу, кафедра економіки та управління підприємством вже чекає на поповнення своїх лав талановитими студентами.

Економічний факультет
ДНУ імені О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram