Версія для друку

Він чи Вона?

«Він чи вона?» – таким питанням гамлетівського масштабу у цьому лютому задалися студенти і студентки Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара. На відміну від данського принца – випускника Віттенбергського університету – наші юнаки та дівчата пішли практичним шляхом. Відповідь була отримана напередодні Дня закоханих у Палаці студентів: замість філософського семінару студенти провели веселе шоу-змагання під назвою «Хто зверху?».

У цьому заході взяли участь команда енергійних дівчат і команда кмітливих хлопців з різних курсів та факультетів ДНУ. В обох командах зібралися добре відомі «зірки» студентського життя: приміром, з боку сильної статі виблискував Дмитро Кулик, який має титул «Суперстудент-2013», а з боку прекрасної статі яскраво виступала Галина Сазонова – голова культмасового комітету студентської ради ДНУ.

У ході шоу були отримані відповіді на інші, не менш важливі питання: «Хто частіше готує у гуртожитку?», «Хто згадує колишніх з більшою теплотою?», «Хто цим самим колишнім частіше дзвонить серед ночі?». Інколи відповіді виявлялися дуже і дуже несподіваними. З'ясувалося, наприклад, що хлопці нині готують частіше. Суддя і організатори проводили ряд опитувань, щоб дізнатися про справжню ситуацію з того чи іншого питання.

Також відбулися веселі конкурси і цікаві вікторини. Трохи потанцювали, трохи поспівали, трохи позмагалися. Інколи виграти було ой як непросто: в одному з конкурсів хлопець мав за 90 секунд прибратися для побачення і зробити «селфі» із залом. Було дуже смішно.

Шоу «Хто зверху?» у Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара вперше відбулося у 2014 році і стало найкращим шоу року. Цього разу все також було на висоті. Команда хлопців перемогла, однак остаточна відповідь навряд чи колись буде дана. А от веселий процес пошуку хочеться побачити знову. Так що чекаємо наступного року, щоб дізнатися: хто ж таки зверху?

Максим Якименко,
студент ФЗСМК
ДНУ ім.О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram