Версія для друку

Студентка економічного факультету ДНУ перемогла на Міжнародному цирковому фестивалі

У Дніпропетровському державному цирку відбувся ІV Міжнародний відкритий фестиваль-конкурс дитячого та юнацького естрадно-циркового мистецтва «ЯСКРАВА АРЕНА» ДНІПРОПЕТРОВСЬК – 2014». Кращою виконавицею свого жанру у своїй віковій категорії з номером «Україночка» стала учасниця колективу «Радуга» Палацу студентів ДНУ, студентка Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара Ганна Марченко.

У цьому році до Дніпропетровська з’їхалися понад 1000 учасників з різних областей України та з-за кордону (Угорщина). Це були не тільки дитячі аматорські колективи, а й учні професійних циркових шкіл, циркових навчальних закладів.

На фестивалі конкурсантів оцінювало поважне журі з Дніпропетровська, Києва, Львова, Запоріжжя, Будапешту (Угорщина) та Філадельфії (США). Це голова журі – ректор Київської муніципальної академії естрадного і циркового мистецтва Владислав Корнієнко; народна артистка СРСР, директор Національного цирку України Людмила Шевченко; директор ДП «Запорізький державний цирк» Тамара Зубко; заступник директора Дніпропетровського державного цирку, заслужена артистка України Тетяна Шабатько; директор Будапештської Школи циркових мистецтв ім. Імре Барош Міклош Олах; комерційний директор ДП «Львівський державний цирк» Роман Здреник, засновник і Президент Міжнародного Талант Агентства LLC, володар Золотої медалі Міжнародного конкурсу циркових мистецтв (США) Юрій Крейс.

Народна циркова студія «Радуга» Палацу студентів ДНУ (керівники: Тетяна Золотова, Юлія Садовська) представила чотири виступи в різних вікових категоріях та жанрах. Кращою виконавицею свого жанру у своїй віковій категорії стала учасниця колективу, студентка Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара економічного факультету Ганна Марченко за номер «Україночка». Вона отримала медаль і диплом лауреата 1 ступеня та право виступити на святковому Гала-концерті в Дніпропетровському цирку, потрапити на який – честь для будь-якого артиста. Члени журі відзначили також виступ Ганни за режисерську роботу, музичне оформлення та стилізований костюм, який відповідав тематиці номеру.

Всі діти народної циркової студії «Радуга» Палацу студентів отримали призові місця у своїй віковій категорії та жанрі: друге та два третіх місця. Керівники колективу отримали диплом з подякою за високі професійні досягнення, а студія – сертифікат від Дніпропетровської обласної ради на безкоштовний відпочинок у санаторії.

Варто додати, що «Радуга» нещодавно також брала участь у багатожанровому фестивалі «Ти – зірка» й отримала перше місце (номер номінувався на «Гран-прі» фестивалю з понад 1000 учасників), друге і третє місце – за різні номери.

Палац студентів
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram