Версія для друку

Гуманітарна допомога від студентів-журналістів

Представники факультету систем та засобів масової комунікації Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара не залишилися осторонь подій у країні – вони підтримували і підтримують бійців АТО та вимушених переселенців. Студенти і викладачі систематично відправляють на фронт гуманітарну допомогу.

Вже півроку, як на факультеті сформувалася ініціативна група з волонтерів за покликанням – студентів та викладачів, які допомагають армійцям та їхнім рідним найрізноманітнішими способами. Зокрема, на потреби бійців АТО було зібрано близько трьох тисяч гривень, які вони передали у Центр допомоги військовим та пораненим, що знаходиться на вул. Комсомольській, 58. Також на передову було відправлено 30 пар взуття та 60 светрів. Регулярно туди відправляються й дитячі малюнки та листи від студентів. Крім того, бійцям допомагають ліками, а саме противірусними та жарознижувальними засобами.

Студенти та викладачі факультету також долучилися до роботи Центру допомоги переселенцям, що на пр. Карла Маркса, 119-а. «Загалом, ми розвантажили п’ять тон води, які привозили у Центр», – розповів голова ради студентів ФСЗМК Захар Чернега. Крім того, розділившись на п’ять груп, студенти відвідали поранених бійців у лікарнях Дніпропетровська.

До сих пір на факультет систем та засобів масової комунікації ДНУ імені Олеся Гончара продовжують зносити теплі речі, які передаються іншим волонтерам. А до Дня Святого Миколая студенти першого курсу вирішили підготувати подарунки для дітей загиблих воїнів.

студентка гр. ЗЖ-11-2
ФСЗМК ДНУ ім. О.Гончара
Євгенія Каблучка


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram