Версія для друку

Аматорському колективу театру танцю «La Vie» ДНУ імені О.Гончара присвоєно звання «народного»

Студентському театру танцю «La Vie» Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара присвоєно звання «Народний аматорський колектив профспілок України».

У 2006 році з ініціативи групи студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара був створений театр танцю «La vie». Розпочавши свій творчий шлях як аматорський самодіяльний колектив, з часом він долучив до себе чимало нових учасників та взяв участь у багатьох творчих заходах університету. Вже у 2008 році театр танцю «La Vie» офіційно увійшов до складу колективів Палацу студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара.

Колектив театр танцю «La Vie» складається виключно зі студентів різних факультетів ДНУ. На сьогоднішній день у його складі – 38 учасників.

Особливість танцювального колективу «La Vie» у тому, що він працює у вільному стилі (вільна хореографія та сюжетні танці) з обов’язковим епіграфом. У своїй творчості учасники використовують танець як засіб вираження емоцій та донесення певних ідей до глядача. Відтак, творча діяльність колективу спрямована на фізичне й духовне виховання студентської молоді.

За 8 років своєї діяльності театр танцю «La Vie» під керівництвом Сергія Бормотова не раз ставав лауреатом і переможцем обласного міжвузівського фестивалю «Студентська весна», міського міжвузівського танцювального фестивалю «Dance Show» й міжнародного фестивалю хореографічного мистецтва «Дніпровська хвиля». Також колектив неодноразово був учасником міжнародних театральних фестивалів «Театральна сесія» і «Рампа». Зокрема, серед здобутків театру – дипломи «За кращу сценографію» («Рампа-2010»), «За краще музичне оформлення» («Рампа-2012»), «За кращу чоловічу роль другого плану» («Театральна сесія-2012») і «За краще музичне оформлення» («Театральна сесія-2013»).

Палац студентів ДНУ щиро вітає своїх улюбленців з присвоєнням їм звання «Народний аматорський колектив профспілок України» і бажає подальшого професійного зростання та творчих досягнень.

Палац студентів ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram