Версія для друку

Благодійний аукціон

За участі студентів ДНУ ім .О.Гончара у центрі Дніпропетровська пройшов благодійний аукціон малюнків та виробів, створених дітьми-переселенцями у рамках проекту «День радості».

Зібрані кошти були перераховані до благодійного фонду «Допомога Дніпра». Захід організували активісти проекту «День радості».

У рамках заходу були представлені дитячі малюнки та вироби, створенні дітьми-переселенцями під час майстер-класів проекту «День радості». Кожен житель міста міг взяти участь у благодійній акції та отримати у подарунок якусь із дитячих робіт, що були розвішані навколо сцени біля торгівельного комплексу «Passage». Захід пройшов у форматі справжнього аукціону – зі сцени ведучі анонсували лот та приймали ставки усіх бажаючих. Отримані кошти одразу ж були перераховані терміналом на рахунок благодійного фонду допомоги переселенцям «Допомога Дніпра»

Між розіграшем лотів проходили цікаві майстер-класи з малювання, плетіння бісером, біт боксу, а також виступів талановитої молоді .

В акції взяли участь студенти ДНУ ім. Олеся Гончара, серед яких найяскравіше себе проявили студенти факультету української й іноземної філології а мистецтвознавства Дар’я Одєгналова, Ольга Варенко, Валентин Стельмах, Ольга Чичикало, Сергій Адамський з факультету суспільних наук та міжнародних відносин, Дар’я Івченко з факультету психології, Іван Аксьоненко (факультет біології, екології та медицини), Олена Подолян (геолого-географічний факультет).

Студентка ДНУ ім.О. Гончара
Дар’я Одєгналова


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram