Версія для друку

Шаховий турнір у ДНУ

Палац студентів Дніпропетровського національного університету гостинно прийняв учасників відкритого шахового турніру, присвяченого пам’яті засновника шахового клубу університету ректора В.І. Моссаковського.

Турнір проходив у святково прибраній кімнаті гетьманів України, що споглядали з портретів за шаховими баталіями. Змагання були забезпечені усім необхідним шаховим інвентарем та комп’ютерними програмами для їх оперативного проведення та суддівства.

У турнірі взяли участь кращі шахісти восьми вищих навчальних закладів Дніпропетровська, та команда учнів спеціалізованої шахової школи №11, очолювана міжнародним майстром, суддею міжнародної категорії І.Є. Варицьким. Університет представляли чотири збірні команди студентів та викладачів. Рівень учасників турніру був достатньо високим, у ньому взяли участь майстри спорту, кандидати у майстри та першорозрядники. Власне командні змагання турніру проходили за швейцарською системою, спільно чоловіків та жінок. У командних змаганнях перемогла команда ДНУ, друге місце посіла команда ДЮСШ №11, третє – команда ДУЕП. В особистій першості переміг майстер спорту Е.А. Чернов, на другому місці – міжнародний майстер І.Є. Варицький, на третьому – КМС М. Цирульник.

В організації та проведенні турніру взяли участь кафедра фізичного виховання та спорту ДНУ, ректорат, профком, обласна шахова федерація, Дніпропетровський шаховий клуб. Також висловлюємо подяку директору Палацу студентів ДНУ В.В. Стукалу.

Голова спортклубу ДНУ ім. О.Гончара
Олександр Палієнко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram