Версія для друку

Збірна викладачів ДНУ здобула перше місце у Спартакіаді області з волейболу

Нещодавно у нашому місті відбулася Спартакіада області з різних видів спорту серед викладачів та співробітників вищих навчальних закладів.

За традицією у Спартакіаді брали участь викладачі Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара. Змагання з волейболу проводилися на базі спортивного комплексу Придніпровської державної академії будівництва та архітектури. Учасники, а це вісім команд області, були розділені на дві підгрупи.

Команда нашого університету обіграла у своїй підгрупі гостей з Дніпродзержинська та господаря турніру. Тож, зайнявши перше місце в підгрупі, гравці з ДНУ вийшли у фінал.

Кульмінаційна зустріч відбулася з командою-переможцем другої підгрупи – з Дніпропетровської національної металургійної академії, яку очолює чемпіон Всесвітніх ігор ветеранів спорту 2013р. у Турині С. Гарянов. Суперник дуже серйозний та досвідчений, тому гра була цікавою і напруженою. Під час гри перша партія була невдалою для нашої збірної. Але представники ДНУ все-таки змогли перетягти чашу терезів на свій бік, дотиснути суперника і перемогти. Вирішальна партія закінчилась з перевагою усього в одне очко на користь нашої команди, яке в найвідповідальніший момент нам приніс аспірант фізико-технічного факультету І. Дерев’янко. Результат цієї гри – 15:14. Загальний рахунок – 2:1 на користь ДНУ ім. О. Гончара та перше місце у Спартакіаді області з волейболу.

Безумовно, командні види спорту захоплюють глядачів видовищністю, несподіваними комбінаціями та непередбачуваністю результату. Для гравців – це можливість виявити свою майстерність: у якийсь момент виступити солістом, в інший – підіграти партнерові, в єдиному пориві досягти результату.

У складі збірної були викладачі та співробітники нашого університету: доцент кафедри радіоелектроніки К. Часовський, завідувач зоомузеєм І. Буртний, аспірант фізико-технічного факультету І. Дерев’янко, старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту П. Мановський та інші.

Спортивний клуб ДНУ ім. О. Гончара:
П.М. Мановський, І.М. Головійчук,
прес-служба ради студентів ДНУ .О.Гончара:
В. Шудрик


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram