Версія для друку

Випробування для університетських красунь

У Палаці студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбулося довгоочікуване свято краси, таланту, харизми і грації – десятий, ювілейний конкурс «Міс Університет-2014».

14 прекрасних фіналісток з різних факультетів ДНУ претендували на можливість завоювати корону і гідно носити титул «Міс Університет-2014».

У цьому році церемонія пройшла у жанрах різних кінофільмів. Тематичним лейтмотивом нинішньої конкурсної програми став «Каннський кінофестиваль» або «Фестиваль відкриттів». Глядачам випала унікальна можливість подивитися 14 прем’єр захоплюючих фільмів з надзвичайно гарною графікою та інтригуючим сюжетом. Тут були душевні фільми, постановки в жанрі мелодрами, драми і кінокомедії, мюзикли і справжній екшн.

Як справжні кінодіви у світлі софітів, під спалахи фотоапаратів червоною доріжкою дефілювали конкурсантки, переносячи глядачів цього феєричного свята у затишний куточок на півдні Франції на церемонію вручення «Золотої пальмової гілки».

Програма конкурсу була дуже яскравою і насиченою. Вона містила кілька конкурсних виходів учасниць у розкішних сукнях і оригінальних армійських костюмах, а також художнє виконання танцювальних номерів, які викликали особливі емоції глядацької зали.

Одним із найбільш хвилюючих і відповідальних випробувань для дівчат став так званий конкурс візитних карток, який подарував глядачам неймовірні враження, а разом з тим, дав можливість журі краще ознайомитися з конкурсантками. У ньому учасниці розкривали свої вокальні, музикальні, танцювальні, артистичні і навіть літературні здібності, дивуючи своїми талантами і багатогранністю. За два з половиною місяці підготовки до конкурсу дівчата стали режисерами, хореографами, костюмерами і стилістами власних маленьких кінофільмів, щоб зі сцени завойовувати серця глядачів і журі, і стиль кращої з кращих.

Усі красуні доклали максимум зусиль, щоб показати, на що кожна з них здатна, ускладнивши цим завдання журі під час прийняття рішення, хто ж стане відкриттям вечора. І все-таки «Міс Університет-2014» була названа Валерія Березняк з факультету міжнародної економіки, яка своєю красою, привабливістю, енергійністю і запальними танцями закохала в себе журі і глядацьку залу. Саме їй з рук власниці титулу «Міс Університет-2013» Наталі Масленнікової була урочисто передана корона і сам титул «Міс університет-2014».

Другою Віце-міс стала Дарина Бузук з факультету суспільних наук і міжнародних відносин. Перша Віце-міс – Надія Григорчук з фізико-технічного факультету. І титул «Міс глядацьких симпатій» завоювала Дарина Пяста з факультету психології.

Окрім того, кожна з прекрасних учасниць цього фестивалю краси і юності стала переможницею у власній номінації, а саме:

Дарина Бузук – Міс Грація, Надія Григорчук – Міс Оригінальність, Ірина Рожкова – Міс Звабливість, Маргарита Вітер – Міс Ексклюзивність, Олена Бондаренко – Міс Спокуса, Валерія Березняк – Міс Яскравість, Дарина Пяста – Міс Вишуканість, Вікторія Онипченко – Міс Щирість, Галина Бузіян – Міс Творчість, Ліна Копиленко – Міс Загадковість, Дарина Трегубенко – Міс Фантазія, Марія Балюк – Міс Натхнення, Юлія Ковалинська – Міс Привабливість, Надія Бондаренко – Міс Чарівність.

Крістіна Калайчева,
студентка факультету систем і засобів масової комунікації ДНУ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram