Версія для друку

Університетський День Святого Валентина

День закоханих у Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара цього року святкувався з небувалим розмахом.

Було оголошено три яскравих і романтичних пропозиції для всіх студентів і викладачів ДНУ: миттєве побачення, РАГС і університетська Пошта кохання!

У рамках святкування Дня Святого Валентина в корпусах №1, 9 та 17 були влаштовані РАГСи, у яких розписувалися усі бажаючі. Усе як на справжньому весіллі: марш Мендельсона, свідки, підписи, келих шампанського, щоправда, безалкогольного. Після церемонії «молодята» отримували свідоцтво про шлюб, звісно, не офіційний. «Відчуття чудові, прийшли на запрошення студради, і загалом було цікаво дізнатися, що тут відбувається. Словом, маленька репетиція власного весілля», – ділилися враженнями студенти.

Ще один «майже справжній РАГС» був на Фестивальному причалі. Саме сюди привезли учасників побачення «на колесах». У рамках цієї акції бажаючим влаштували побачення наосліп прямо в автобусі. За підсумками квесту, студенти самі визначили, чи хочуть з кимось далі бути в парі.

З 1 по 12 лютого організатори набирали учасників – бажаючі викладали свої фотографії в соціальній мережі і самі ж голосували за інших учасників. Відібрали по десятеро хлопців та дівчат. Побачення проходили в автобусі, який тримав маршрут центром міста. На п’яти зупинках пари отримували завдання – наприклад, відгадати загадку, знайти певний предмет. Крім того, на кожній з них учасники повинні були міняти партнера.

Дмитро Притула, учасник розваги відзначив: «Дякую організаторам за цей вечір і конкурси. Свято надовго запам’ятається. Я не жалкую, що ризикнув узяти участь у подібній авантюрі, бо в результаті – щасливий».

І нарешті, усім добре відома ще зі школи – пошта кохання, щоправда, трохи модернізована. Для того, щоб відіслати коханій людині листівку або подарунок, потрібно було написати одному з диспетчерів про те, що б ви хотіли здійснити. Кохані ж отримували чудові подарунки несподівано прямо в університеті.

Прес-служба ради студентів ДНУ:
Шудрик Валерія,
фото Дмитра Куліка


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram