Версія для друку

Бюро з якості хімічного факультету

Звіт щодо аналізу результатів анкетування здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем освіти спеціальності 181 харчові технології (ОП Харчові технології) «Викладач очима студента»

Звіт щодо аналізу результатів анкетування здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем освіти (1-4 курсів) спеціальності 181 харчові технології (ОП Харчові технології) «Викладач очима студента»

Рейтинг викладачів кафедри харчових технологій за показником якості організації освітньої діяльності з дисциплін, що викладалися у I семестрі 2019/2020 року

Рейтинг викладачів кафедри харчових технологій за показником якості організації освітньої діяльності з дисциплін, що викладалися у II семестрі 2019/2020 року

Протокол засідання Бюро з забезпечення якості вищої освіти та освітньої діяльності хімічного факультету №2 від 11.02.20

Протокол засідання Бюро із забезпечення якості вищої освіти та освітньої діяльності хімічного факультету №3 від 25.02.20

Протокол засідання Бюро із забезпечення якості вищої освіти та освітньої діяльності хімічного факультету №4 від 27.04.20

Прокол засідання Бюро із забезпечення якості вищої освіти та освітньої діяльності хімічного факультету №5 від 11.06.20

Прокол засідання Бюро із забезпечення якості вищої освіти та освітньої діяльності хімічного факультету №6 від 30.06.20 

Прокол засідання Бюро із забезпечення якості вищої освіти та освітньої діяльності хімічного факультету №7 від 30.06.20

Прокол засідання Бюро із забезпечення якості вищої освіти та освітньої діяльності хімічного факультету №8 від 01.02.21

Прокол засідання Бюро із забезпечення якості вищої освіти та освітньої діяльності хімічного факультету №9 від 01.02.21