Версія для друку

ХФ (2025-2026 н.р.)

за першим (бакалаврським) рівнем  

Код
дисципліни
Назва дисципліни Кафедра
(шифр)
дисципліни галузевого спрямування
1-ф12-01 Медична хімія ХФХ  
1-ф12-02 Хімічні матеріали та вироби з них ХФХ
1-ф12-03 Основи хімії гетероциклічних сполук ХФХ
1-ф12-04 Online системи пошуку інформації в галузі ХАХ
1-ф12-05 Полімери та науково-технічний прогрес ХАХ
А4-014.06 ОП «Середня освіта (Хімія)»
1-А4-014.06-01 Дизайн хімічних експериментів ХФХ
1-А4-014.06-02 Світ хімії: від природних явищ до індустріальних процесів ХФХ
1-А4-014.06-03 Методика розв’язання ускладнених та олімпіадних задач з хімії ХФХ
1-А4-014.06-04 Сучасний хімічний перформанс ХФХ
1-А4-014.06-05 Хімія харчових продуктів ХФХ
Е3-102 ОП «Хімія лікарських речовин»
1-Е3-102-2-01 Хімія комплексних сполук ХФХ
1-Е3-102-2-02 Сучасні тенденції в хімії: «зелена» хімія та її принципи ХФХ
1-Е3-102-2-03 Кристалохімія ХФХ
1-Е3-102-2-04 Сучасна теорія розчинів ХФХ
1-Е3-102-2-05 Механізми хімічних реакцій ХФХ
1-Е3-102-2-06 Теоретичні та прикладні аспекти хроматографії ХФХ
1-Е3-102-2-07 Стандартизація лікарських засобів ХФХ
1-Е3-102-2-08 Квантово-хімічне моделювання спектральних характеристик лікарських речовин ХФХ
Е3-102 Хімія ОП «Хімічний аналіз та експертиза матеріалів і виробів»
1-Е3-102-3-01 Експресні методи аналізу ХАХ
1-Е3-102-3-02 Основи експертизи дорогоцінних металів і виробів з них ХАХ
1-Е3-102-3-03 Технічний аналіз ХАХ
1-Е3-102-3-04 Фізико-хімічна експертиза матеріалів та речовин ХАХ
1-Е3-102-3-05 Аналіз лікарських сполук ХАХ
1-Е3-102-3-06 Хіміко-токсикологічний аналіз ХАХ
1-Е3-102-3-07 Аналітична хімія навколишнього середовища ХАХ
1-Е3-102-3-08 Хімія біологічно-активних добавок ХАХ
1-Е3-102-3-09 Аналітична хімія харчових продуктів ХАХ
1-Е3-102-3-10 Пробопідготовка об’єктів аналізу ХАХ
1-Е3-102-3-11 Стандартизація методик хімічного аналізу ХАХ
G1-161 Хімічні технології та інженерія / ОП «Хімічні технології та інженерія»
1- G1-161-01 Принципи «зеленої хімії» в сучасних технологіях ХАХ
1- G1-161-02 Вироби спецхімії та їх застосування ХАХ
1- G1-161-03 Сучасні пакувальні матеріали для харчових продуктів та побутових товарів ХАХ
1- G1-161-04 Процеси та обладнання хімічних, фармацевтичних та харчових виробництв ХАХ
1- G1-161-05 Енергонасичені високомолекулярні сполуки ХАХ
1- G1-161-06 Біорозкладні полімерні матеріали та їх застосування ХАХ
1- G1-161-07 Полімерні матеріали на основі відходів харчової та переробної промисловості ХАХ
1- G1-161-08 Полімерні композиційні матеріали для ракето- та авіабудування ХАХ
1- G1-161-09 Високомолекулярні сполуки в природі, техніці та побуті ХАХ
1- G1-161-10 Основи піротехніки ХАХ
G13-181 Харчові технології / ОП «Харчові технології»
1- G13-181-1-01 Харчові та дієтичні добавки ХТХ
1- G13-181-1-02 Сучасні наукові напрями в харчуванні ХТХ
1- G13-181-1-03 Технологія переробки вторинних продуктів в галузі ХТХ
1- G13-181-1-04 Екологічна безпека продуктів харчування ХТХ
1- G13-181-1-05 Технології крафтових виробництв ХТХ
1- G13-181-1-06 Організація, планування і управління на підприємствах галузі ХТХ
1- G13-181-1-07 Нутрикосметика ХТХ
1- G13-181-1-08 Сучасні практики зберігання, ферментації та консервування продовольчих товарів ХТХ
1- G13-181-1-09 Практичні кейси: професійний консалтинг в галузі ХТХ
1- G13-181-1-10 Арт-дизайн в сучасних ресторанних технологіях (оформлення кулінарних та кондитерських виробів) ХТХ
1- G13-181-1-11 Логістичні системи в індустрії харчування ХТХ
1- G13-181-1-12 Організація ресторанного бізнесу ХТХ
G13-181 Харчові технології / ОП «Ресторанні та крафтові технології здорового харчування»
1- G13-181-2-01 Основи молекулярної технології в закладах ресторанного господарства ХТХ
1- G13-181-2-02 Урбанізація та здоров'я: захисна роль нутрієнтів ХТХ
1- G13-181-2-03 Організація роботи бармена, бариста та сомельє ХТХ
1- G13-181-2-04 Вегетаріанство та харчування в піст ХТХ
1- G13-181-2-05 Бізнес-проекти у ресторанному сервісі ХТХ
1- G13-181-2-06 Міжнародні ринки HoReCa індустрії ХТХ
1- G13-181-2-07 Брендинг та неймінг підприємств ресторанного бізнесу та крафтових виробництв ХТХ
1- G13-181-2-08 Товарознавство продовольчих товарів ХТХ
1- G13-181-2-09 Технологія виробництва кондитерських виробів ХТХ
1- G13-181-2-10 Дитяче харчування (організація та технології) ХТХ

  за другим (магістерським рівнем)  

Код
дисципліни
Назва дисципліни Кафедра
(шифр)
Е3-102 ОП «Хімія»
2-Е3-102-01 Методи молекулярної абсорбції в аналізі харчових та біологічно активних добавок ХАХ
2-Е3-102-02 Корозія та захист матеріалів ХФХ  
2-Е3-102-03 Дизайн лікарських речовин ХФХ  
2-Е3-102-04 Сучасний підхід до проведення хімічного експерименту ХАХ
2-Е3-102-05 Сучасні методи ідентифікації в криміналістиці та фармації ХФХ  
2-Е3-102-06 Нанохімія ХФХ
2-Е3-102-07 Хроматографічні методи в хімії лікарських речовин ХФХ  
2-Е3-102-08 Сучасні методи розділення та концентрування ХАХ
G1-161 Хімічні технології та інженерія / ОП «Хімічні технології та інженерія»
2- G1-161-01 Полімерні матеріали з рослинної та тваринної сировини ХАХ
2- G1-161-02 Полімерні матеріали та інгредієнти подвійного призначення ХАХ
2- G1-161-03 Hi-tech у виробництві нових синтетичних матеріалів ХАХ
2- G1-161-04 Технологія виробництва і переробки полімерів медико-біологічного призначення ХАХ
2- G1-161-05 Біологічно-активні високомолекулярні сполуки і системи ХАХ
2- G1-161-06 Іонні рідини та їх застосування ХАХ
G13-181 Харчові технології / ОП «Харчові технології»
2-G13-181-01 Інноваційні технології в системі харчування ХТХ
2- G13-181-02 Технології оздоровчих напоїв та фітоконцентратів ХТХ
2- G13-181-03 Харчова біоінженерія ХТХ
2- G13-181-04 Гастрономічний інжиніринг ХТХ
2- G13-181-05 Біоактивні харчові компоненти в харчовій індустрії ХТХ
2- G13-181-06 Генерація ідей та перевірка технологічних рішень у харчовій індустрії ХТХ
2- G13-181-07 Європейські практики управління надлишками та відходами у галузі ХТХ
2- G13-181-08 Тренінг-курс “Розробка нормативної документації на харчову продукцію” ХТХ
2- G13-181-09 Сучасні системи управління якістю продукції та послуг ХТХ
2- G13-181-10 Управління інноваційними проектами в галузі ХТХ

з
а третім (освітньо-науковим) рівнем

Код
дисципліни
Назва дисципліни Кафедра
(шифр)
Е3 Хімія / ОНП «Хімія»
3-Е3-01 Професійна науково-технічна термінологія у хімічній галузі УАН
3-Е3-02 Методи рідинної та твердофазної мікроекстракції ХАХ
3-Е3-03 Нанотехнології в електрохімії ХФХ
3-Е3-04 Хімія синтетичних нітроген- та сульфурвмісних гетероциклів ХФХ
3-Е3-05 Електрохімічні властивості координаційних сполук 3d-металів ХФХ
3-Е3-06 Оптичні та електрохімічні сенсори ХАХ
3-Е3-07 Математична обробка результатів хімічного експерименту ХАХ
3-Е3-08 Liquid- and solid-phase microextraction methods ХАХ