Версія для друку

Якість освіти в ДНУ підтверджена високими рейтингами

Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено консолідований рейтинг вищих навчальних закладів України за підсумками 2011 року. У якості вихідних даних використані найбільш авторитетні серед експертів та засобів масової інформації національні та міжнародні рейтинги вузів України: ЮНЕСКО «Топ-200 Україна», «Компас» і «Вебометрикс».

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара посів восьме місце в цьому інтегрованому рейтингу, до якого увійшли 232 вищих навчальних заклади України. Інші дніпропетровські ВНЗ розташувалися у ньому таким чином: Національний гірничий університет – на 24 позиції, Національна металургійна академія України – на 28, Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту ім. В.Лазаряна – на 50 і Придніпровська державна академія будівництва та архітектури – на 56.

До консолідованого рейтингу увійшли також підрейтинги «Кращі класичні університети України», «Кращі приватні вузи», «Кращі київські вузи» та «Кращі вузи регіонів України». Так, серед кращих восьми класичних університетів ДНУ – третій, попереду Київський національний університет ім. Т.Шевченка та НУ «Києво-Могилянська академія». А серед вузів східного регіону Дніпропетровський національний університет отримав лідерство.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram