Версія для друку

Ювілейний випуск студентів спеціальності «Міжнародна економіка»

Церемонія випуску магістрів та спеціалістів з міжнародної економіки проходила в урочистій атмосфері доброго настрою, світлих емоцій, креативності та безмежного прагнення до досконалості.

У реаліях сучасного світу випускники спеціальності «Міжнародна економіка» - це унікальні фахівці, які вивчали протягом п’яти років різноманітні аспекти міжнародної торгівлі, міжнародних кредитно–розрахункових та валютних операцій, міжнародні стратегії економічного розвитку, міжнародну інвестиційну й економічну діяльність, міжнародні економічні відносини і міжнародне право, міжнародні фінанси та валютні операції.

Декілька студентів отримали подвійні дипломи, тобто дипломи ДНУ і Російського університету дружби народів (Росія) або Університету прикладних наук м. Міттвайда (Німеччина) в рамках програми отримання подвійних дипломів.

Спеціалістів і магістрів привітали декан факультету міжнародної економіки Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара, професор Ігор Леонідович Сазонець, завідувач кафедри міжнародних фінансів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара, професор Наталія Вадимівна Стукало та викладачі кафедри.

Випускники спеціальності «Міжнародна економіка» є конкурентоспроможними та ціняться на ринку праці не тільки в Дніпропетровській області й Україні, але й на міжнародному ринку праці й наукових колах і вже зараз працюють в органах державного управління, на підприємствах з іноземними інвестиціями, філіях промислових і торговельних зарубіжних корпорацій та українських банках.

Побажаємо успіхів випускникам та сподіваємось, що високоякісні знання, які вони отримали під час навчання у ДНУ, допоможуть їм знайти гідне місце в глобальному економічному просторі.

Завідувач кафедри міжнародних фінансів ДНУ,
професор Н.В. Стукало;
старший викладач
О.О. Лошкарьова


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram