Версія для друку

Студенти перемогли викладачів

Щорічний турнір з волейболу на Кубок ректора між командами студентів і викладачів Дніпропетровського національного університету вже став традиційним, і цього разу право вийти в фінал серед факультетських збірних виборола команда радіофізичного факультету, куратором якої від кафедри фізичного виховання є старший викладач Анатолій Мойсеєвич Дулєвич. Міжфакультетська спартакіада з волейболу, де за звання найкращої змагалися 18 команд, проходила у листопаді минулого року.

Гідними суперниками студентів-радіофізиків була збірна викладачів, яка, до речі, минулого року виборола Кубок у молоді. До її складу увійшли найкращі викладачі-волейболісти з механіко-математичного, біологічного, радіофізичного, фізико-технічного факультетів, факультету прикладної математики та Інституту біології. Очолює “золотий фонд ДНУ” член-кореспондент НАНУ, професор В.П.Моторний.

Крім наукових ступенів, члени команди викладачів мають і спортивні розряди. Наприклад, Віталій Павлович Моторний – майстер спорту з баскетболу, а Людмила Василівна Розумовська має 1-й розряд з волейболу. Але цього року їм прийшлося поступитися студентам. Із рахунком 2:1 виграла команда радіофізичного факультету, і цілий рік вона буде володарем Кубку ректора.

Необхідно відзначити, що викладачі радіофізичного факультету активно займаються баскетболом, фізико-технічного та економічного факультетів – грають у теніс, крім того, викладачі майже всіх факультетів постійно відвідують басейн ДНУ.

А сам ректор ДНУ, доктор фізико-математичних наук і майстер спорту з волейболу Микола Вікторович Поляков відзначає, що головна мета організаторів змагання – зробити студентське життя насиченим цікавими подіями і незабутніми враженнями, та підкреслює, що викладачі університету повинні постійно бути у русі, що надасть можливість зберегти здоров’я і молодість “золотого фонду ДНУ”.

Глядачі активно вболівали за гравців “Волейбол-шоу - 2007”, а спортивні дівочі команди підтримки прикрасили його своїми яскравими виступами. Всі учасники турніру були нагороджені медалями та дипломами, а “слабкій половини”, яка ще раз доказала, що вона зовсім не слабка, були подаровані квіти та солодощі.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram