Версія для друку

«Інтелект – Творчість – Успіх» з нами!

Студенти Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара стали переможцями 10-го ювілейного міського конкурсу науково-практичних розробок серед студентів, аспірантів та молодих спеціалістів вищих навчальних закладів «Інтелект – Творчість – Успіх».

Заснований у 2002 році з ініціативи Дніпропетровської міської організації роботодавців та за сприяння управління освіти і науки Дніпропетровської міської ради, на сьогодні даний конкурс є платформою для створення конкретних молодіжних науково-дослідних розробок та бізнес-планів за тематикою, запропонованою роботодавцями: керівниками підприємств, фінансових установ та приватних фондів і компаній. З першого року заснування конкурсу студенти ДНУ є його постійними учасниками. Всього за десять років переможцями конкурсу стали 55 представників нашого університету.

У конкурсі 2012 року взяли участь 16 студентів ДНУ ім. О.Гончара, які подали до оргкомітету 14 наукових робіт. Учасниками були студенти факультету суспільних наук і міжнародних відносин, економічного та хімічного факультетів, факультету біології, екології та медицини, а також факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства.

Захист поданих робіт відбувся у приміщенні міської організації роботодавців. Оцінювала виступи експертна комісія у складі заступника начальника управління освіти і науки міської ради В.К. Горячева, голови міської організації роботодавців В.О. Галагана, проректорів з наукової роботи ВНЗ м. Дніпропетровська та представників засновників премій. Урочиста ж церемонія підведення підсумків та нагородження переможців конкурсу пройшла у Палаці студентів ДНУ.

За результатами конкурсу «Інтелект – Творчість – Успіх-2012», шестеро представників ДНУ стали переможцями, отримали грошові премії та цінні подарунки. Першу премію (1500 грн.) завоювала К. Богданова – студентка факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства, треті премії конкурсу (500 грн.) вибороли О. Капітонов – студент факультету суспільних наук і міжнародних відносин та старші лаборанти хімічного факультету В. Применко і А. Войцицька. Пам'ятні подарунки від керівників підприємств отримали також А. Сторож – студентка факультету суспільних наук і міжнародних відносин та студентка економічного факультету Ю. Лукасевич. Решта учасників від ДНУ були нагороджені грамотами оргкомітету та заохочувальними подарунками.

Окрім того, за підсумками конкурсу, Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара в особі ректора Миколи Вікторовича Полякова був також нагороджений дипломом за високий рівень наукових студентських розробок, спрямованих на вирішення актуальних проблем розвитку міста та багаторічну активну участь у міському конкурсі на кращу науково-практичну розробку.

Провідний інженер
науково-аналітичного відділу НДЧ ДНУ
О.Б. Горобець


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram