Версія для друку

Співпраця з роботодавцями

У квітні 2012 року на кафедрі міжнародних фінансів факультету міжнародної економіки Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара була проведена серія лекцій представниками компанії "PricewaterhouseCoopers" - світового лідера консультаційно-аудиторських послуг.

Для студентів ДНУ ім. О.Гончара, що навчаються на спеціальності «Міжнародна економіка», фахівці компанії «PricewaterhouseCoopers» висвітлили теми: "Внутрішній контроль та аудит: інструменти для бізнес-менеджменту", "Міжнародні стандарти фінансової звітності" та "Новий податковий кодекс України".

Під час проведення лекцій відбулось обговорення таких актуальних питань, як особливості та вплив нового податкового кодексу на розвиток податкової системи України, особливості впровадження міжнародних стандартів фінансової звітності в Україні, розробка ефективного інструментарію для бізнес-менеджменту.

Така форма співробітництва створює умови для плідного спілкування між працедавцями світового рівня, практиками та студентами, аспірантами і викладачами кафедри міжнародних фінансів Дніпропетровського національного університету ім.О.Гончара.

Кафедра міжнародних фінансів
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram