Версія для друку

Студенти-рекламісти ДНУ – призери Всеукраїнської олімпіади

Студентські роки дійсно найкращі у житті, особливо, якщо вони проведені в атмосфері активної творчості, наукових відкриттів та високих досягнень. Що може бути краще, ніж подорожі з друзями-однокурсниками до різних міст, нові знайомства з юними колегами у гуртожитку університету, де проводиться олімпіада, розмови до ночі! Таке воно студентське життя. І зараз, коли повертаєшся додому з чергового змагання, із усмішкою згадуєш, як блукали містом і не могли знайти дорогу, як у гуртожитку на час проведення олімпіади відключили воду...

Цього року Всеукраїнська олімпіада з журналістики та реклами проводилась у Херсонському державному університеті. Були представлені майже всі ВНЗ України, в яких є напрям підготовки "Реклама та зв’язки з громадськістю".

Змагання проходили в два етапи. На першому – учасникам було запропоновано виконати тестові завдання за фаховим спрямуванням. На другому етапі нас очікував цікавий творчий конкурс, присвячений ІІ Міжнародному туристичному форуму – рекламісти розробляли рекламно-інформаційну кампанію з розвитку екологічного туризму на Херсонщині, а журналісти готували інформаційні матеріали. На прес-конференції з питань розвитку екологічного туризму на Херсонщині, що передувала олімпіаді, були переглянуті конкурсні проекти, в яких розкривалася стратегія розвитку регіону. Свої поради ми й представляли під час виконання творчого завдання.

Як кажуть, і себе показали, і на інших подивились. А головне, достойно представили рідну альма матер, отримавши почесне ІІ місце. Велика подяка викладачам, які вклали в нас душу, дали ґрунтовні фахові знання та навчили досягати мети. Взагалі, на факультеті систем і засобів масової комунікації Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара панує дружня наукова атмосфера, яка надихає на творчість та сприяє розвитку особистості. Чудово, що є такі заходи, на яких переконуєшся, що наш університет і факультет найкращі.

Студентки 4 курсу спец. „Реклама та зв’язки з громадськістю” Юлія Степанченко, Олена Войтенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram