Версія для друку

Кращий теоретичний механік – дівчина

Всеукраїнська олімпіада з теоретичної механіки цього року проходила з 3 до 5 квітня у Києві. Третій рік поспіль організовано та проведено олімпіаду на базі кафедри теоретичної механіки Київського політехнічного університету. Цього року в олімпіаді взяло участь більш ніж сімдесят студентів-механіків з восьми класичних університетів та двадцяти трьох технічних ВНЗ України.

Захищати честь Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара цього року випало студентам третього курсу механіко-математичного факультету Аліні Годес та Расіму Лабібову, які успішно пройшли відбір на університетській олімпіаді.

Учасникам було запропоновано до розв’язання шість задач, які охоплюють основні розділи теоретичної механіки. З умовами задач усі бажаючі мають можливість ознайомитися на сайті кафедри теоретичної механіки КПІ за посиланням http://tm.kpi.ua/. Найкраще з запропонованими завданнями впоралася студентка механіко-математичного факультету нашого університету Аліна Годес, яка з результатом 48.5 бала посіла перше місце серед класичних університетів. Серед технічних ВНЗ кращим був студент Національної аерокосмічної академії України «Харківський авіаційний інститут» – Іван Михальчук (43 бали). Непогані результати показав і другий учасник нашої команди, студент групи МХ-09-1 – Расім Лабібов, який посів четверте місце серед студентів класичних університетів.

Керівництво механіко-математичного факультету та кафедра теоретичної механіки вітає студентів групи МХ-09-1 Аліну Годес та Расіма Лабібова з цим досягненням та бажає подальших творчих та навчальних успіхів.

Куратор групи МХ-09-1
Д.К.Тесленко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram