Версія для друку

Радіо DNU.FM - на хвилі часу!

Доброго ранку!

В ефірі радіо DNU.FM, вітаємо вас!

Саме так тепер починатиметься ваш ранок тричі на тиждень. З ініціативи факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства, допомоги та підтримки профкому, адміністрації та ректора університету і, звісно, Ради студентів ДНУ з 26-ого березня 2012 року стартує новий проект - студентське радіо.

На перервах студенти трьох факультетів, тричі на тиждень (понеділок – факультет української й іноземної філології та мистецтвознавства, середа – факультет суспільних наук і міжнародних відносин, п’ятниця – історичний факультет), радуватимуть та підійматимуть настрій усім неочікуваними інтерв’ю, цікавими та актуальними новинами з життя університету, власними розважальними програмами та, звісно, наповнять поверхи нашої Альма матер найкращими піснями з усього світу.

26 березня перший день мовлення розпочав факультет української й іноземної філології та мистецтвознавства. В ефірі на запитання студентів відповідав ректор Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара Микола Вікторович Поляков, який розповів про своє студентське життя, найкращі спогади молодості.

Будемо раді всім пропозиціям наших слухачів,ідеям та новим проектам, заявити та написати про які можна на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі: http://vk.com/radio_dnu

Альона Сівкова


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram