Версія для друку

Краса, талант і благодійність

Дівчина-мрія … Дівчина, заради якої чоловіки зможуть звернути гори… Яка вона? Які якості повинен мати жіночий ідеал нашого часу? На ці питання шукала відповідь студентська рада факультету української та іноземної філології та мистецтвознавства Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара на чолі з Альоною Сівковою. І пошуки увінчалися неабияким успіхом.

15 березня у Палаці студентів ДНУ пройшов конкурс під назвою «Краса,талант та добродійність» на обрання королеви факультету 2012 року. Це дійство не можна віднести до звичайних конкурсів краси, адже тут обиралася не просто красуня, а дівчина, яка може зацікавити, зачарувати, приємно вразити і залишити щось тепле у душах оточуючих.

Головним завданням конкурсу було здійснення мрій маленьких діток з дитячого будинку №6. Ще задовго до конкурсу дівчата познайомилися з дітками, навідували їх, спілкувалися. Маленькі мрійники та мрійниці поділилися своїми бажаннями, і феї з філологічного факультету намагалися здійснити їх. Стільки щирих дитячих посмішок! Скільки сміху, радості – справжня атмосфера щастя!

Це був навіть не конкурс, а свято. Справжнє свято. Свято щирості, краси та дитинства.

До кожного з етапів конкурсу організаційний комітет підійшов дуже творчо та креативно. Навіть звичайні дефіле під дбайливим керівництвом Валерії Жук перетворилися на феєричні постанови. А одне з них і зовсім трансформувалося у запальний танок, який показав не лише чудові фігури конкурсанток, а й їхні хореографічні дані. Особливу увагу привернув до себе інтелектуальний конкурс. Тут дівчата не тільки проявили свої ораторські здібності, а й відкрили нові горизонти свого кругозору. Їх вподобання та захоплення не могли не дивувати. Конкурсантки виявилися дуже різносторонніми та розумними. Але і це не все, чим вони могли порадувати глядача. Наступний етап – презентація творчих номерів взагалі зірвав шквал оплесків. Тут дівчата вже відірвалися. Публіка шаленіла від гарячих танців та душевних пісень, завмирала від вражаючих файєршоу і співпереживала життєвим монологам.

Усі дівчата настільки вразили журі, що ті обрали замість трьох – цілих п’ять королев!!! Корону королеви ФУІФтаМ отримала Аліна Козачук, перші віце-королеви - Анастасія Жидкова та Катерина Кожома і другі віце-королеви - Катерина Зінченко та Юлія Ільченко. Ось вони – втілення ідеалу сучасності!

Студентка Анастасія Жидкова


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram