Версія для друку

Ідеали краси

Ось і пройшов найяскравіший та найхвилюючий захід цієї весни на хімічному факультеті – „Міс Хімічного факультету 2012”! Кожна епоха, кожна країна обирає для себе свій ідеал краси. У затишному залі Палацу студентів панувала приємна, дружня атмосфера! Із десяти чарівних, привабливих дівчат була обрана та сама... Міс хімічного факультету.

Боротьба за титул „Міс хімічного факультету 2012” виявилася не такою вже й простою. Конкурсанткам належало показати себе з різних сторін. Крім того, що глядачі могли милувалися зовнішністю дівчат, вони пораділи їхнім сяючим очам, грації і неповторності, а жюрі оцінило їхні інтелектуальні здібності. З хвилюванням і відповідями на питання всі дівчата впоралися гідно! Але й це ще не все - конкурсанткам довелося проявити свою фантазію. Один з конкурсів був виключно творчим: дівчатам необхідно було зробити собі сукні з будь-яких матеріалів, за винятком тканини! Ніхто не очікував такого різноманіття ідей! З чого тільки не були зроблені вбрання. Дівчата розповіли, що на сукні пішло 5 кг макаронів, 1000 поліетиленових пакетів, 200 шт тенісних м'ячиків, величезна кількість газет і журналів, квітів, а сукня з шпалер виглядала так, що навіть у членів журі викликало підозру: „Як з тканини!”. Здивували, так здивували!

Тепер хочемо представити Вашій увазі результати конкурсу:

Олександра Мар'єнко, ХТ-11-3 стала володаркою 2-х титулів – Міс ексклюзивність та Міс дружба, який визначили самі учасниці шляхом голосування. Ксенія Білоножко, ХФ-09-2 - Міс Чарівність; Наталія Піменова, ХФ-09-1 - Міс Грація; Христина Носикова, ХФ-11-1- Міс Фантазія; Анастасія Івасик, ХФ-11-1- Міс Інтелект; Альона Балясина, ХФ-11-1- Міс Елегантність; Христина Желіба, ХФ-09-1 - Міс Глядацьких симпатій.

А ось і перші місця:

Друга Віце-Міс хімічного факультету 2012 - Аліна Селезньова, студентка групи ХТ-09-4! Перша Віце-Міс хімічного факультету 2012 - Оксана Рижко, студентка групи ХФ-10-1!

Міс хімічного факультету 2012 - Віра Грабовчак, студентка групи ХФ-10-1.

Вітаємо з перемогою! Усі дівчата були дуже чарівні і красиві!

Цей день буде найяскравішим днем весни для хімічного факультету, він неодмінно залишить у всіх присутніх яскраві і незабутні враження, подаровані нашими конкурсантками.

Ірина Зіміна, голова ради студентів
хімічного факультету ДНУ ім.О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram