Версія для друку

Співпрацюємо з лідерами

20 студентів факультету міжнародної економіки ДНУ отримали пропозиції щодо співпраці від PricewaterhouseCoopers

Високий рівень підготовки фахівців Дніпропетровським національним університетом ім. О. Гончара визнається працедавцями світового рівня. Так, понад 40 студентів факультету міжнародної економіки ДНУ ім. О. Гончара взяли участь у відкритому тестуванні світового лідера аудиторських послуг „PricewaterhouseCoopers” (PwC) з метою подальшого працевлаштування у цій компанії. Майже половина студентів, що проходили тестування, вже одержали пропозицію від PwC про продовження співпраці.

13 лютого кафедра міжнародних фінансів факультету міжнародної економіки Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара провела зустріч з представниками компанії PwC. Результатом події є розвиток співпраці ДНУ ім. О. Гончара та компанії PwC з метою працевлаштування випускників спеціальності „Міжнародна економіка” та інших економічних спеціальностей ДНУ ім. О. Гончара, а також отримання студентами практичного досвіду прийняття рішень у сфері корпоративного управління і фінансів у рамках проведення відкритих лекцій та семінарів фахівцями компанії PwC.

21 лютого в рамках засідання студентського наукового гуртка кафедри міжнародних фінансів „Фінансова глобалізація” керівник PwC Академії провела семінар для студентів спеціальності „Міжнародна економіка” на тему: „Внутрішній контроль та аудит: інструменти для бізнес-менеджменту.

Кафедра міжнародних фінансів
ФМЕ ДНУ ім.О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram