Версія для друку

Агробізнесінкубатор – проект для активної молоді

На базі економічного факультету та факультету біології, екології та медицини Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбулися три масштабні презентації нового молодіжного проекту «Агробізнесінкубатор».

«Агробізнесінкубатор» (AgroBusinessIncubator) організовано Холдингом «Агро-Союз» та компанією Global Management Challenge з метою пошуку, розвитку, навчання талановитих студентів та подальшого їх працевлаштування в «Агро-Союзі».

До участі у проекті запрошуються студенти 3-5 курсів – активні й прогресивні, ті, що прагнуть побудувати професійну кар’єру в провідних компаніях країни. «Агробізнесінкубатор» розрахований не тільки на фахівців аграрних спеціальностей, а й відкритий для усіх бажаючих отримати нові знання та враження. Це унікальний досвід роботи у команді, можливість опинитися в епіцентрі яскравої молодіжної події, знайти себе й побудувати успішну кар’єру.

Студенти економічного факультету ДНУ ім. О. Гончара, які вже вкотре демонструють чудові результати в чемпіонаті зі стратегічного менеджменту GMC, так вразили представників «Агро-Союзу» і GMC ентузіазмом та цікавими запитаннями, що організатори вирішили зробити виняток, і розглянули заявки на участь у проекті навіть студентів другого курсу.

Співпраця університету з ефективними роботодавцями й організаторами студентських програм дає можливість розширювати перспективи випускникам та підвищувати мотивацію студентів у застосуванні отриманих знань.

Галина Бесчастна,
студентка групи ЕК-09-1


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram