Версія для друку

«На крилах кохання»

У день покровителя усіх закоханих у Палаці студентів ДНУ імені О.Гончара зібралися студенти вищих навчальних закладів Дніпропетровська. Концерт-освідчення сповнив молодіжну публіку святом та зігрів трепетним виконанням пісень про любов.

«День святого Валентина – досить молоде свято в Україні, – говорить художній керівник Палацу студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара Оксана Рудковська. - Наші талановиті студенти із задоволенням розповідають про любов піснями, поезіями. Саме для них ми вже вдесяте проводимо фестиваль «На крилах кохання», нашу ідею підтримав відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Жовтневої районної у місті Дніпропетровську ради. Хотіли б наголосити, що ДНУ влаштовує свято для молоді безкоштовно – це і велика зала, сценічне освітлення, звук, якісні відеопроекти».

Компетентне журі у складі композитора, людини року в галузі освіти і культури Дніпропетровського регіону Віктора Гніпа; керівника народної студії сучасного вокалу «Мрія» (ДНУ) Дмитра Свинаренка, керівника хору «Харизма» (ДНУЗТ) Марини Пилипенко; викладача вокалу НГУ, керівника ансамблю «Мальви» Наталі Луценко та спеціаліста управління молоді та спорту міської ради Дмитра Логвина визначало лауреатів фестивалю. Ними стали: Ольга Лящевська та Катерина Кулькова з ДНУ ім. О. Гончара, Анастасія Майная та Оксана Артемова з Дніпропетровського училища культури, Роман Рудковський з Дніпропетровського транспортно-економічного технікуму, Юрій Романченко з Національного гірничого університету, Катерина Павлюк з Дніпропетровської державної медичної Академії.

Усім дуже сподобалась експресивна пісня «Романсеро» Катерини Павлюк про гарячі пристрасті іспанців. Загалом, цьогорічний фестиваль був сповнений піднесеної лірики, чимало пісень виконано з репертуару української естради, наприклад, «Варто чи ні» Пономарьова заспівала Катерина Лебедева з Дніпропетровського державного аграрного університету. Валерії Зимі з Національної металургійної академії, що виконувала «Намалюю тобі зорі» Гайтани, юнак з глядацької зали вручив квіти, мабуть, її коханий. Справжній сльозливо-зворушливий момент концерту. Неможливо не відзначити, що аж… семеро хлопців взяли участь у пісенному конкурсі, а всього сцену підкорювали 20 студентів-мінестрелів. Класика жанру - «Я люблю тебя до слез» Олександра Сєрова у виконанні Юрія Романченка була гідним кульмінаційним завершенням фестивалю: ну просто готовий естрадний співак з яскравими вокальними та артистичними здібностями!

Поспішайте кохати і будьте завжди коханими. І не лише у День Святого Валентина!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram