Версія для друку

Конкурентні переваги кафедри міжнародних фінансів у підготовці фахівців з міжнародної економіки

Для успішної професійної діяльності в умовах ринкової економіки економіст повинен бути добре проінформованим, професійно компетентним, вміти гнучко реагувати на зміни в економіці. Він повинен мати достатні ділові навички та вміння, розвинуті професійні якості, що так необхідні при подоланні труднощів, визначенні та вирішенні головних проблем, пов’язаних зі становленням і розвитком фірми.

Спеціальність „Міжнародна економіка” є однією з найбільш популярних і престижних економічних спеціальностей. Обравши її, при бажанні й відмінних знаннях, які отримують студенти під час навчання, в подальшому можливе здобуття освіти у вищих навчальних закладах країн Європейського Союзу та світу. Навчаючись за спеціальністю „Міжнародна економіка”, студент має нагоду сформуватися як висококваліфікований фахівець у сфері міжнародної економіки, що має високу конкурентоспроможність на ринку праці.

Кафедра міжнародних фінансів факультету міжнародної економіки Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара здійснює підготовку фахівців зі спеціальності „Міжнародна економіка”. Якість цієї підготовки відповідає європейським стандартам. За результатами успішного навчання студенти отримують ступінь бакалавра, спеціаліста чи магістра. Навчальний процес здійснюється відповідно до вимог Болонської системи освіти, що дозволяє випускникам поглиблювати отримані знання на базі не тільки вітчизняних, а й провідних ВНЗ країн світу.

    До основних конкурентних переваг кафедри міжнародних фінансів відносяться:
  1. Одержати освіту, що відповідає європейським та міжнародним стандартам;
  2. Брати участь у програмах отримання подвійних дипломів з Російським університетом дружби народів (Росія), Університетом прикладних наук м. Міттвайда (Німеччина), Університетом Ле-Ман м. Мен (Франція);
  3. Брати участь у програмі студентських обмінів Еrasmus-Mundus та інших студентських конкурсах;
  4. Пройти практику у Торгово-промисловій палаті, профільних управліннях Дніпропетровської обласної державної адміністрації, провідних підприємствах і фінансових установах Дніпропетровська та інших регіонів України;
  5. Мати активне та цікаве студентське життя.

На сьогоднішній день диплом фахівця з міжнародної економіки є запорукою успішного працевлаштування й підґрунтям вдалого побудування кар’єри.

Кафедра міжнародних фінансів факультету міжнародної економіки


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram