Версія для друку

"Супер-студент ДНУ-2011": змагання кращих

Вдруге в історії Дніпропетровського національного університету імені О. Гончара пройшов міжфакультетський конкурс серед юнаків "Супер-студент ДНУ-2011".

Того вечора поборотися за звання найкращого на знайому сцену Палацу студентів ДНУ вийшли 12 мужніх, талановитих, впевнених і, звичайно ж, привабливих фіналістів із різних курсів та факультетів нашого університету, яких впродовж двох місяців старанно обирало компетентне журі. Професійна команда рефері, до складу якої увійшли експерти з питань акторської гри, танців та співу, адміністрація Палацу студентів та профспілки, представники студентського активу університету та переможці минулих аналогічних конкурсів, оцінювала претендентів за багатьма критеріями та параметрами. Аби знайти серед конкурсантів найяскравішу особистість, у якій гармонійно поєдналися розум, творчість та мужність, у фінальній частині змагань організатори запропонували учасникам п’ять цікавих випробувань – представницький вихід, дефіле, відповіді на запитання, конкурс талантів та спільну хореографічну постановку. І, варто зазначити, герої вечора сміливо вступили в ці інтелектуальні та естетичні бої! Артистичні, впевнені у собі та мультиталановиті студенти раунд за раундом цілеспрямовано йшли до перемоги. Так, хлопцям довелося виявити чи не всю свою ерудованість, кмітливість та креативність, відповідаючи на підступні запитання суперників і ведучих. Проте їхні влучні, чесні, а іноді навіть філософські відповіді швидко завоювали прихильність журі та підкорили серця численних глядачів. А зал гаряче вітав своїх улюбленців! Підбадьорити й підтримати своїх колег та друзів того вечора прийшли десятки вболівальниць.

У такій шаленій атмосфері розпочався, можливо, найбільш яскравий та видовищний конкурс програми – огляд творчих здібностей фіналістів. Претенденти на звання супер-студента ДНУ створили по-справжньому феєричне шоу. Романтичні монологи, динамічні спортивні виступи, вражаючі екстремальні трюки, чуттєві танці та пісні – ось чим весь вечір вражали глядачів талановиті юнаки. Кожен учасник мав свій власний неповторний стиль, запам’ятався чимось оригінальним та самобутнім. Проникливістю свого декламування та емоційним відеорядом вразив Кирило Алексеєнко з факультету міжнародної економіки; не менш романтичним виявився у своїй постановці з елементами театру тіней та пристрасного танго Владислав Артеменко (фізико-технічний факультет) чи Єфим Константиновський з економічного факультету, який підкорив присутніх красою свого голосу, талановито виконавши відомий романс "Вічна любов". На зміну ліричним номерам приходили дивовижні спортивні виступи. Зокрема, Ілля Гусак (студент факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем) порадував всіх футбольних фанів у залі вправним футбольним фрістайлом, а Станіслав Міщенко із ФТФ здивував глядачів майстерністю у велотрюках. Були у програмі конкурсу і не менш захопливі, проте надзвичайно серйозні номери, як от філософська постановка на мотив "If I only could make a deal with God" від Євгена Лещенка з факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства. До уваги суддів і гостей свята хлопець представив розсудливий монолог на тему цінностей людського буття. "Сьогодні – це все, що у нас є… Ані юнак, ані старець не можуть бути впевнені, що у них буде завтра", – розмірковував конкурсант. А скільки було інших цікавих номерів! Учасники весь вечір продовжували дивувати, примушували глядачів сміятися і співчувати разом із ними, хвилюватися за них. І, мабуть, кожен свідок того яскравого дійства про самих хлопців міг впевнено сказати: "Талановита людина – талановита у всьому!"

Під напором чарівності молодих людей, дійсно, стиралися всі межі. Важко було виділити кращого, адже кожен із фіналістів володів усім спектром якостей, гідних звання Супер-студент ДНУ-2011. Але конкурс є конкурс. І, як би не хотілося всіх претендентів оголосити кращими, завжди є кращий з кращих. Відтак, за рішенням журі, ним став студент IV курсу факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем харизматичний Дмитро Виноградов. Інші номінації конкурсу розподілися наступним чином:
Перший віце-Супер-студент ДНУ-2011 – Олександр Манько (ФПМ);
Другий віце-Супер-студент ДНУ-2011 – Ілля Попов (ФФЕКС);
Приз глядацьких симпатій та звання найталановитішого студента – Єфим Константиновський (ЕФ);
Наінтелектуальніший студент – Кирило Алексеєнко (ФМЕ);
Найоригінальніший студент – Антон Антонюк (ФПМ);
Найстильніший студент – Тарас Жуков (ФБЕМ);
Наймужніший студент – Дмитро Подворчанський (ФТФ);
Найелегантніший студент – Владислав Артеменко (ФТФ);
Найекслюзивніший студент – Стас Міщенко (ФТФ);
Найпозитивніший студент – Ілля Гусак (ФФЕКС);
Найромантичніший студент – Євген Лещенко (ФУІФтаМ).

Вітаємо Дмитра і всіх учасників конкурсу! За вами – майбутнє!

До привітань приєднується і керівництво університету. "Студентська молодь завжди займала активну життєву позицію, - говорить голова профкому ДНУ ім.О.Гончара Олег Леонідович Тупиця. - На сьогодні в нашому університеті створені всі умови для активної взаємодії зі студентами. Подібна співпраця є для нас пріоритетним напрямком діяльності. Ректор та інше керівництво університету підтримують будь-які студентські ініціативи і завжди готові допомагати в реалізації найсміливіших студентських починань".

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram