Версія для друку

Найрозумніші та найчарівніші…

Тільки на перший погляд кінець осені може видатись сумним, холодним і нудним. Але насправді це зовсім не так: можна знайти дуже багато різних забав і цікавих заходів, які зможуть додати кольорів навіть цій доволі невеселій порі. Це твердження ще раз довели студентки економічного факультету.

30 листопада – в останній день осені – відбулося феєричне шоу краси «Міс економічний факультет 2011». Слід відзначити, що за усю історію нашого факультету – це перший досвід змагання такого формату. Бажаючих подивитись на яскраве шоу було багато, про що свідчив вщент заповнений Палац студентів ДНУ ім. Олеся Гончара.

У змаганні взяли участь сім дівчат – найчарівніших і найпривабливіших представниць різних спеціальностей економічного факультету. Щоб максимально повно розкрити свою індивідуальність, вони проходили різні випробування. Як сказав декан економічного факультету С.О.Смирнов: «Кожна з дівчат уже героїня, якщо наважилася брати участь у такому конкурсі! Це вчинок!»

Претендентки на корону взяли участь у п’ятьох конкурсах: дефіле в офісно-діловому стилі, інтелектуальний конкурс, вихід від спонсору – американської торгівельної марки зручного одягу GAP, яка спеціалізується на джинсовому та спортивному стилі для сучасних молодих людей, конкурс талантів і дефіле у вечірніх сукнях.

На дефіле дівчата показали свою музикальність, майстерність володіння тілом, а також грацію й пластику. У конкурсі на ерудицію від них знадобилось відповідати на питання стосовно економіки, соціальної сфери й політики, та зробити це все якнайцікавіше й найбільш влучно.

Найяскравішим став конкурс талантів, який супроводжувався оригінальною відео-презентацією, де дівчата більш детально розповіли про себе. Переважно це були танцювальні номери, мелодійні пісні, оригінальний музикальний номер, а також ліричний номер, у якому поєдналися чуттєва українська поезія ту сучасна українська музика.

Звичайно, всі претендентки на корону дуже хвилювались, хоча зал, який був переповнений друзями-однокурсниками, всіляко їх підтримував.

Закінчилось це феєричне дійство виходом учасниць у вечірніх сукнях. Кожна з них була королевою й своєю посмішкою осяювала сцену яскравіше, ніж софіти. Саме в цей момент були оголошені переможниця й номінантки.

Корону та звання «Міс економічний факультет 2011» отримала студентка спеціальності «прикладна статистика» Ольга Песикова. Першою віце-міс стала Ганна Велова. Також були визначені переможниці в номінаціях: «Міс грація», «Міс Інтернет», «Міс дружба», «Міс талант», «Міс глядацьких симпатій». Тобто без призу не залишився ніхто. Всі учасниці отримали подарунки, квіти та сертифікати на солодощі.

Цей вечір став тріумфом таланту, краси та розуму дивовижних дівчат економічного факультету!

Катерина Тесля
ст. гр. ЕС-08-1


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram